an online Instagram web viewer

#booklovers medias

Photos

When #he finally gets #home and you're just too #excited to see him and also bearing #gifts. #bookstagram #bookworm #bookworm #booklovers #books📚 #EdgarAllenPoe #Sunstone #Boyfriend #Daddy #Happiness
Libro # 25 de #loslibrosdefabi2017 #farenheit451 de #raybradbury es un libro excepcional que muestra un horroroso futuro que me parece no tan lejano.

Podría llenar el Instagram de frases y pasajes del libro certeros y maravillosos pero es sin lugar a dudas un clásico que es necesario leer y absorber.

Sin embargo no puedo dejar pasar esta frase "No podemos determinar el momento concreto en que nace la amistad. Como al llenar un recipiente gota a gota hay una gota final que lo hace desbordarse, del mismo modo, en una serie de gentilezas hay una final que acelera los latidos del corazón"  Leanlo y disfrútenlo #leer #placeressencillos #loslibrosdefabi2017 #instagramers #bookstagram #booklovers #bookaddict #instabooks #instalibros #elplacerdeleer #libroadicta #leoycomparto
Libro # 25 de #loslibrosdefabi2017  #farenheit451  de #raybradbury  es un libro excepcional que muestra un horroroso futuro que me parece no tan lejano. Podría llenar el Instagram de frases y pasajes del libro certeros y maravillosos pero es sin lugar a dudas un clásico que es necesario leer y absorber. Sin embargo no puedo dejar pasar esta frase "No podemos determinar el momento concreto en que nace la amistad. Como al llenar un recipiente gota a gota hay una gota final que lo hace desbordarse, del mismo modo, en una serie de gentilezas hay una final que acelera los latidos del corazón" Leanlo y disfrútenlo #leer  #placeressencillos  #loslibrosdefabi2017  #instagramers  #bookstagram  #booklovers  #bookaddict  #instabooks  #instalibros  #elplacerdeleer  #libroadicta  #leoycomparto 
It means Figure it out. Reading 20 minutes a day helps to Improve your Memory. Gotta Bookmark? Get choo one....Link in bio. 
#readers #leaders #writers #believers #dreamers #visionaries #bookaddict #booklovers #bookworms #love #hustler #bossbabe #gogetters #entrepreneur #reading #books #fallinlovewithreading #sequoyasdiary
Sharing a book recommendation in the latest post on the blog for all the readers out there. Link is in bio 📚😁
Sharing a book recommendation in the latest post on the blog for all the readers out there. Link is in bio 📚😁
Gente ganhei estantes novas. Eu tinha uma roxa (procurando no feed  vcs veem) mas eu não gostava dela pq deixava tudo separado e além do mais ela estava selando tudo. A estante era para livros, mas não aguentava os livros 😤😞
Então meu pai fez essas cinco prateleiras, onde há muito tempo atrás ele já havia feito duas. E na real, prefiro muito mais as prateleiras que a estante que estava aqui. 
Mas enfim espero que até o final de semana os livros estejam acomodados em sua nova morada, e assim que organizar tudo eu mostro pra vcs.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#bookstagram #book #instabooks #instagrammer #instalivros #livros #amoler #booklovers #bookaholic #meucantinho #library #meuslivros #bookphotography
Gente ganhei estantes novas. Eu tinha uma roxa (procurando no feed vcs veem) mas eu não gostava dela pq deixava tudo separado e além do mais ela estava selando tudo. A estante era para livros, mas não aguentava os livros 😤😞 Então meu pai fez essas cinco prateleiras, onde há muito tempo atrás ele já havia feito duas. E na real, prefiro muito mais as prateleiras que a estante que estava aqui. Mas enfim espero que até o final de semana os livros estejam acomodados em sua nova morada, e assim que organizar tudo eu mostro pra vcs. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #bookstagram  #book  #instabooks  #instagrammer  #instalivros  #livros  #amoler  #booklovers  #bookaholic  #meucantinho  #library  #meuslivros  #bookphotography 
<<...una de las cualidades que tiene el fútbol es su capacidad de construir un mundo aparte dentro del mundo. Y mientras la pelota rueda los límites del universo son los laterales y la línea de fondo, y no hay otra frontera que las de las áreas y el mediocampo. Y la vida no tiene más extensión que la de la cancha. Y el género humano es la suma exacta de tus compañeros y tus adversarios.>> (#EduardoSacheri) 📖 ⚽

#LosDueñosDelMundo #Fútbol #Literatura #Arte #Literature #Book #Bookstagram #Instabook #Quote #Words #Sacheri #Art #Bookstagramer #Instaquote  #Read #Arte #Quotes #Instaquotes #BookLovers
<<...una de las cualidades que tiene el fútbol es su capacidad de construir un mundo aparte dentro del mundo. Y mientras la pelota rueda los límites del universo son los laterales y la línea de fondo, y no hay otra frontera que las de las áreas y el mediocampo. Y la vida no tiene más extensión que la de la cancha. Y el género humano es la suma exacta de tus compañeros y tus adversarios.>> (#EduardoSacheri ) 📖 ⚽ #LosDueñosDelMundo  #Fútbol  #Literatura  #Arte  #Literature  #Book  #Bookstagram  #Instabook  #Quote  #Words  #Sacheri  #Art  #Bookstagramer  #Instaquote  #Read  #Arte  #Quotes  #Instaquotes  #BookLovers 
Judul: 31st Days of Love
Pengarang: Yolana Ivanka
Rating: 3,5/5 "Ini cuma satu bulan, tiga puluh satu hari"
.
Menceritakan tentang dua biang onar SMA Bakti Luhur yang tidak pernah bisa berdamai, Arya dan Della. Klub jurnalistik sekolah mereka memutuskan untuk memasukkan nama mereka sebagai target kegiatan 31st Days of Love. Kegiatan yang bertujuan untuk membuat semua murid SMA Bakti Luhur saling mengenal dan menghindari adanya permusuhan.
.
Bertemakan tentang benci yang menjadi cinta yang memang sudah biasa, novel ini menghadirkan nuansa baru dengan adanya kegiatan 31st Days of Love ini. Seperti sebuah permainan yang sangat seru, dimana dua orang target yang sudah dipilih berdasarkan ketidakakrabannya harus mencoba untuk berdamai selama 31 hari.
.
Perjalanan Arya dan Della dalam tantangan ini tidak dibuat rumit oleh penulisnya, sehingga cerita dapat mengalir dengan indah dan membuat cerita ini ringan untuk dibaca. Namun, ada sebuah fakta baru tentang Della yang membuat aura novel ini menjadi dark dan sendu, juga agak berat.
.
Dari covernya aku kira novel ini hanya berisikan cerita-cerita manis, karena bisa dilihat sendiri bahwa covernya begitu lucu dan manis. Namun, isi dari novel ini lebih dari itu :'( #yolanaivanka #31stdaysoflove #review #book #romance #booksaddict #booklovers #bookstagram #photobook #photo #bookinblack #dark #bookindark #black #photo #instaread #bibliophile #pecintabuku #noveladdict #novellovers #indoread #30HariMembaca #mayreads #maytbr #MaggieChen2ndAnniv
Judul: 31st Days of Love Pengarang: Yolana Ivanka Rating: 3,5/5 "Ini cuma satu bulan, tiga puluh satu hari" . Menceritakan tentang dua biang onar SMA Bakti Luhur yang tidak pernah bisa berdamai, Arya dan Della. Klub jurnalistik sekolah mereka memutuskan untuk memasukkan nama mereka sebagai target kegiatan 31st Days of Love. Kegiatan yang bertujuan untuk membuat semua murid SMA Bakti Luhur saling mengenal dan menghindari adanya permusuhan. . Bertemakan tentang benci yang menjadi cinta yang memang sudah biasa, novel ini menghadirkan nuansa baru dengan adanya kegiatan 31st Days of Love ini. Seperti sebuah permainan yang sangat seru, dimana dua orang target yang sudah dipilih berdasarkan ketidakakrabannya harus mencoba untuk berdamai selama 31 hari. . Perjalanan Arya dan Della dalam tantangan ini tidak dibuat rumit oleh penulisnya, sehingga cerita dapat mengalir dengan indah dan membuat cerita ini ringan untuk dibaca. Namun, ada sebuah fakta baru tentang Della yang membuat aura novel ini menjadi dark dan sendu, juga agak berat. . Dari covernya aku kira novel ini hanya berisikan cerita-cerita manis, karena bisa dilihat sendiri bahwa covernya begitu lucu dan manis. Namun, isi dari novel ini lebih dari itu :'( #yolanaivanka  #31stdaysoflove  #review  #book  #romance  #booksaddict  #booklovers  #bookstagram  #photobook  #photo  #bookinblack  #dark  #bookindark  #black  #photo  #instaread  #bibliophile  #pecintabuku  #noveladdict  #novellovers  #indoread  #30HariMembaca  #mayreads  #maytbr  #MaggieChen2ndAnniv 
Judul: Almost Broken
Pengarang: Inesia Pratiwi
Rating: 3,8/5 "Apakah aku akan kehilanganmu?"
.
"I think We're almost broken" -Asyraf
"Or maybe almost over" -Veera
.
Terpisah oleh jarak, waktu, dan kebudayaan yang berbeda selama bertahun-tahun, mampukah mereka mengatasi konflik yang datang? Kedewasaan diri pun semakin dibutuhkan pada tahap ini. Kali ini bukan hanya sekedar cinta. Ada cita-cita yang juga harus diperjuangkan. Memaksa mereka memilih mempertahankan cinta atau cita-cita.
.
Judulnya Almost Broken, tapi dari awal aku udah ngerasa broken aja sama novel ini. Novel ini adalah sequel dari novel Annoying Boy, kalo disingkat AB juga :D. Kalo di novel Annoying Boy aku ngerasa alurnya nggak berbelit-belit, tapi di novel ini sebaliknya. Waktu ngelihat alurnya udah gitu, aku jadi agak bosen bacanya. Tapi, karena penasaran aku tetep lanjut, dan seperti ciri khas Kak Ines, yaitu dengan menghadirkan plot twist dalam ceritanya, aku shock abis dalam beberapa bab terakhir.
.
Walaupun berbelit, novel ini tetap bisa membuatku masuk ke dalamnya, ikut merasakan karakter Veera dan Asyraf.

Jujur, aku kesel sama mereka berdua di novel ini, karena dua-duanya sama-sama egois. Tapi, aku akui kalau hubungan LDR memang tidak mudah. Aku juga sempat berpikir, bagaimana saat aku berada di posisi Veera/Asyraf. Saat disuruh memilih antara cita-cita dan cinta, itu pasti sangat sulit. Salut buat novel ini dan penulisnya yang mampu membuatku tesedu-sedu saat membacanya ToT  ToT  ToT #inesiapratiwi #almostbroken #review #book #romance #booksaddict #booklovers #bookstagram #photobook #photo #bookinblack #dark #bookindark #black #photo #instaread #bibliophile #pecintabuku #noveladdict #novellovers #indoread #30HariMembaca #mayreads #maytbr #MaggieChen2ndAnniv
Judul: Almost Broken Pengarang: Inesia Pratiwi Rating: 3,8/5 "Apakah aku akan kehilanganmu?" . "I think We're almost broken" -Asyraf "Or maybe almost over" -Veera . Terpisah oleh jarak, waktu, dan kebudayaan yang berbeda selama bertahun-tahun, mampukah mereka mengatasi konflik yang datang? Kedewasaan diri pun semakin dibutuhkan pada tahap ini. Kali ini bukan hanya sekedar cinta. Ada cita-cita yang juga harus diperjuangkan. Memaksa mereka memilih mempertahankan cinta atau cita-cita. . Judulnya Almost Broken, tapi dari awal aku udah ngerasa broken aja sama novel ini. Novel ini adalah sequel dari novel Annoying Boy, kalo disingkat AB juga :D. Kalo di novel Annoying Boy aku ngerasa alurnya nggak berbelit-belit, tapi di novel ini sebaliknya. Waktu ngelihat alurnya udah gitu, aku jadi agak bosen bacanya. Tapi, karena penasaran aku tetep lanjut, dan seperti ciri khas Kak Ines, yaitu dengan menghadirkan plot twist dalam ceritanya, aku shock abis dalam beberapa bab terakhir. . Walaupun berbelit, novel ini tetap bisa membuatku masuk ke dalamnya, ikut merasakan karakter Veera dan Asyraf. Jujur, aku kesel sama mereka berdua di novel ini, karena dua-duanya sama-sama egois. Tapi, aku akui kalau hubungan LDR memang tidak mudah. Aku juga sempat berpikir, bagaimana saat aku berada di posisi Veera/Asyraf. Saat disuruh memilih antara cita-cita dan cinta, itu pasti sangat sulit. Salut buat novel ini dan penulisnya yang mampu membuatku tesedu-sedu saat membacanya ToT ToT ToT #inesiapratiwi  #almostbroken  #review  #book  #romance  #booksaddict  #booklovers  #bookstagram  #photobook  #photo  #bookinblack  #dark  #bookindark  #black  #photo  #instaread  #bibliophile  #pecintabuku  #noveladdict  #novellovers  #indoread  #30HariMembaca  #mayreads  #maytbr  #MaggieChen2ndAnniv 
"It's always a risk. Wherever there is great emotion. because there is power in that. And few people handle power well." -Morgan Matson (The Unexpected Everything) *Helga💛
•
•
#books #bookstagram #artsybooks #bookworm #booknerd #reading #aesthetic #prettybooks #bookstasbest #bibliophile #bookpic #booksofinstagram #bookaddict  #booksbooksbooks #bookphotography #booklovers #bookdragon #bookish #bookworm #booknerd #bookgeek #bookstagramming #yalove #morganmatson #theunexpectedeverything
"It's always a risk. Wherever there is great emotion. because there is power in that. And few people handle power well." -Morgan Matson (The Unexpected Everything) *Helga💛 • • #books  #bookstagram  #artsybooks  #bookworm  #booknerd  #reading  #aesthetic  #prettybooks  #bookstasbest  #bibliophile  #bookpic  #booksofinstagram  #bookaddict  #booksbooksbooks  #bookphotography  #booklovers  #bookdragon  #bookish  #bookworm  #booknerd  #bookgeek  #bookstagramming  #yalove  #morganmatson  #theunexpectedeverything 
Sneak peek at the bookmarks that will be added to the shop over the next few days! I'm currently working on some Percy Jackson and Harry Potter quote designs that will hopefully be finalized over the coming week as well. -A ❤️ * * * #booklovers #bookworms #bookquotes #bookhoarder #bookworms #books #bookish #bookstagram #bookaddict #bookaholic #bookblogger #bookphotography #booklover #booklovers #bookcover #booksigning #signedbooks #beautifulbooks #booklove #fivestarread #bookcovers #fantasyreads #fantasybooks #dystopian #bookmarks #homemadebookmarks #calligraphy #calligraphybookmarks #bookmarksink
Sneak peek at the bookmarks that will be added to the shop over the next few days! I'm currently working on some Percy Jackson and Harry Potter quote designs that will hopefully be finalized over the coming week as well. -A ❤️ * * * #booklovers  #bookworms  #bookquotes  #bookhoarder  #bookworms  #books  #bookish  #bookstagram  #bookaddict  #bookaholic  #bookblogger  #bookphotography  #booklover  #booklovers  #bookcover  #booksigning  #signedbooks  #beautifulbooks  #booklove  #fivestarread  #bookcovers  #fantasyreads  #fantasybooks  #dystopian  #bookmarks  #homemadebookmarks  #calligraphy  #calligraphybookmarks  #bookmarksink 
Interesting post from @boredom_reliever. This just shows the levels of stress scoolkids and everyone are dealing with these days. We need to take time to disconnect and relax. Credit also to @mindblowing
Interesting post from @boredom_reliever. This just shows the levels of stress scoolkids and everyone are dealing with these days. We need to take time to disconnect and relax. Credit also to @mindblowing
A rainbow of bookmarks I've created! They are now all laminated and going to be shipped out to those who have requested customs/quotes asap! I'm super excited to send these out to you all and hope you love them as much as I do. -A ❤️ * * * #booklovers #bookworms #bookquotes #bookhoarder #bookworms #books #bookish #bookstagram #bookaddict #bookaholic #bookblogger #bookphotography #booklover #booklovers #bookcover #booksigning #signedbooks #beautifulbooks #booklove #fivestarread #bookcovers #fantasyreads #fantasybooks #dystopian #bookmarks #homemadebookmarks #calligraphy #calligraphybookmarks #rainbowbookmarks
A rainbow of bookmarks I've created! They are now all laminated and going to be shipped out to those who have requested customs/quotes asap! I'm super excited to send these out to you all and hope you love them as much as I do. -A ❤️ * * * #booklovers  #bookworms  #bookquotes  #bookhoarder  #bookworms  #books  #bookish  #bookstagram  #bookaddict  #bookaholic  #bookblogger  #bookphotography  #booklover  #booklovers  #bookcover  #booksigning  #signedbooks  #beautifulbooks  #booklove  #fivestarread  #bookcovers  #fantasyreads  #fantasybooks  #dystopian  #bookmarks  #homemadebookmarks  #calligraphy  #calligraphybookmarks  #rainbowbookmarks 
Butterbeer anyone? 🍺😉
-
I came up with my own version of the frozen butterbeer I had at The Wizarding World in Universal Studios. But, to be honest, mine is more like the poor Muggle's butterbeer 😂. (Have you ever heard of poor man's meals? They're simple and cheap but they do the job, just like this one 🍺).
-
My version is basically a root beer float with homemade butterscotch. It wasn't really like the one at Universal Studios 😂, but it was really good! Buttery and creamy and delicious! -
I just posted my recipe, instructions and mistakes on the blog. The link is in my bio! 💗(And swipe left to see another pic).
-
Also, it's been six weeks since I've been posting Harry Potter recipes every Monday :D. Which means next week will be the last one. Any requests??? 💕
Butterbeer anyone? 🍺😉 - I came up with my own version of the frozen butterbeer I had at The Wizarding World in Universal Studios. But, to be honest, mine is more like the poor Muggle's butterbeer 😂. (Have you ever heard of poor man's meals? They're simple and cheap but they do the job, just like this one 🍺). - My version is basically a root beer float with homemade butterscotch. It wasn't really like the one at Universal Studios 😂, but it was really good! Buttery and creamy and delicious! - I just posted my recipe, instructions and mistakes on the blog. The link is in my bio! 💗(And swipe left to see another pic). - Also, it's been six weeks since I've been posting Harry Potter recipes every Monday :D. Which means next week will be the last one. Any requests??? 💕
Sinopse

Depois de perder Tenley, o tatuador Hayden Stryker volta a ser atormentado por seu passado traumático, e suas noites são tumultuadas por pesadelos sobre a morte dos pais. A única maneira que encontra para ficar em paz é indo atrás da mulher que ama. Tenley acha que não merece uma segunda chance, mas precisa deixar de lado toda a culpa que sente, se quiser um futuro com Hayden. Apesar da intensa atração física, os dois têm que lutar para esquecer o passado e reconstruir sua relação, ainda tão frágil.

#HelenaHunting #InkedArmour (#ClippedWings, #2) #HaydenStryker #TenleyPage #MarcadosParaSempre (#ÁFlorDaPele #2) #literáriascompulsivas #booklovers #leitores #instabooks #ilovebooks #leitorescompulsivos
Sinopse Depois de perder Tenley, o tatuador Hayden Stryker volta a ser atormentado por seu passado traumático, e suas noites são tumultuadas por pesadelos sobre a morte dos pais. A única maneira que encontra para ficar em paz é indo atrás da mulher que ama. Tenley acha que não merece uma segunda chance, mas precisa deixar de lado toda a culpa que sente, se quiser um futuro com Hayden. Apesar da intensa atração física, os dois têm que lutar para esquecer o passado e reconstruir sua relação, ainda tão frágil. #HelenaHunting  #InkedArmour  (#ClippedWings , #2 ) #HaydenStryker  #TenleyPage  #MarcadosParaSempre  (#ÁFlorDaPele  #2 ) #literáriascompulsivas  #booklovers  #leitores  #instabooks  #ilovebooks  #leitorescompulsivos 
Oiii gente!!
Vim responder uma TAG que o lindo perfil @umdiarioliterario nos marcou! Vou responder a mais tag's que eu percebi que vocês gostaram!😘
#FriendsBookTag
#umdiarioliterario
.
🌹 Rachel Green-Um personagem que perdeu tudo que tinha e mesmo assim seguiu atrás de seus sonhos➡Lia, de The Kiss of deception!
.
🌹 Mônica Geller-Um personagem organizado e que gosta de tudo ao seu controle ➡Não sei não!Vou ficar devendo essa resposta!
.
🌹 Phoebe Buffay-Um personagem que passou por várias situações difíceis e mesmo assim consegue ver a vida de um jeito alegre➡Dante, de Aristóteles e Dante descobrem(...).
.
🌹Chandler Bing-Um Personagem sarcástico que te fez rir➡Só tem um: Rhysand heartbreaking!
.
🌹Rosi Geller-Um personagem que não se dá bem em relacionamentos➡Manon, de Herdeira do Fogo. Ela ficaria melhor alone...
.
🌹Joey Tribbiani-Um Personagem ligado a família e que faria tudo para proteger que ama➡Acho que Mare, de Rainha Vermelha, se  encaixaria bem.
.
❤Então é isso gente!!Espero que tenham gostado das minhas respostas e deixem as suas nos comentários!Marquei alguns ig's!
#amoler #TAG #vamosler #partiuler #adorolivros #instabook#booklovers
#bookstagram #lerparamover #books #literatura #leituras #leitura
Oiii gente!! Vim responder uma TAG que o lindo perfil @umdiarioliterario nos marcou! Vou responder a mais tag's que eu percebi que vocês gostaram!😘 #FriendsBookTag  #umdiarioliterario  . 🌹 Rachel Green-Um personagem que perdeu tudo que tinha e mesmo assim seguiu atrás de seus sonhos➡Lia, de The Kiss of deception! . 🌹 Mônica Geller-Um personagem organizado e que gosta de tudo ao seu controle ➡Não sei não!Vou ficar devendo essa resposta! . 🌹 Phoebe Buffay-Um personagem que passou por várias situações difíceis e mesmo assim consegue ver a vida de um jeito alegre➡Dante, de Aristóteles e Dante descobrem(...). . 🌹Chandler Bing-Um Personagem sarcástico que te fez rir➡Só tem um: Rhysand heartbreaking! . 🌹Rosi Geller-Um personagem que não se dá bem em relacionamentos➡Manon, de Herdeira do Fogo. Ela ficaria melhor alone... . 🌹Joey Tribbiani-Um Personagem ligado a família e que faria tudo para proteger que ama➡Acho que Mare, de Rainha Vermelha, se encaixaria bem. . ❤Então é isso gente!!Espero que tenham gostado das minhas respostas e deixem as suas nos comentários!Marquei alguns ig's! #amoler  #TAG  #vamosler  #partiuler  #adorolivros  #instabook #booklovers  #bookstagram  #lerparamover  #books  #literatura  #leituras  #leitura 
#Repost @gataleitora (@get_repost)
・・・
E vai ter conto de Dia dos Namorados da série Segredos. 
Está fantástico e cheio de surpresas além da participação dos personagens que amamos.
Se ainda não conhece aproveita a promoção dos ebooks na Amazon

#amolivros #vamosler #dicasdelivros #booksph  #passionforbooks #bookphotographytag #igreads #bestoftheday  #libros #livros #book #bookaddict #bookaholic  #booklovers #bookworm #instalivros #nowreading #ilovereadingbooks #leitura  #livroseleitura  #seriesegredos  #cinthiafreire
#Repost  @gataleitora (@get_repost) ・・・ E vai ter conto de Dia dos Namorados da série Segredos. Está fantástico e cheio de surpresas além da participação dos personagens que amamos. Se ainda não conhece aproveita a promoção dos ebooks na Amazon #amolivros  #vamosler  #dicasdelivros  #booksph  #passionforbooks  #bookphotographytag  #igreads  #bestoftheday  #libros  #livros  #book  #bookaddict  #bookaholic  #booklovers  #bookworm  #instalivros  #nowreading  #ilovereadingbooks  #leitura  #livroseleitura  #seriesegredos  #cinthiafreire 
31 мая, 13:00 
Цикл «Наш календарь». К 125-летию со дня рождения К. Г Паустовского.
«РУЧЬИ, ГДЕ ПЛЕЩЕТСЯ ФОРЕЛЬ»
Литературно-музыкальная композиция по рассказам К. Г. Паустовского и музыке Ф. Мендельсона.
Исполняет А. Ю. Казанцев.
Место проведения -Театральный зал
Вход по читательским билетам.
#библиотека_боголюбова#библиотека_искусств#библиотека#библиотекимосквы#департаменткультуры#литература#музыка#концерт#паустовский#писатель#книги#bogolubovo#library#moscowdays#departmentofculture#literatura#music#concert#paustovsky#writer#books#booklovers#art🎨#painting#paintingartgallery
31 мая, 13:00 Цикл «Наш календарь». К 125-летию со дня рождения К. Г Паустовского. «РУЧЬИ, ГДЕ ПЛЕЩЕТСЯ ФОРЕЛЬ» Литературно-музыкальная композиция по рассказам К. Г. Паустовского и музыке Ф. Мендельсона. Исполняет А. Ю. Казанцев. Место проведения -Театральный зал Вход по читательским билетам. #библиотека_боголюбова #библиотека_искусств #библиотека #библиотекимосквы #департаменткультуры #литература #музыка #концерт #паустовский #писатель #книги #bogolubovo #library #moscowdays #departmentofculture #literatura #music #concert #paustovsky #writer #books #booklovers #art 🎨#painting #paintingartgallery 
A combo of my current read and day 29 of the #maybookchallenge! The prompt for today is starts with V, so I figured it was a perfect opportunity to show off this stunning book by @rossibooks! I'm only about 100 pages in (thanks to school) but loving every page turn! 
The bookmark quote has nothing to do with the book 😬 I just thought it went really well with the color scheme. But it will be available on @bookmarks.ink very soon! Quote inspo from my bookstagram wife @fairytales_and_fancy ❤️ What's your current read? ❤️ * * * #booklovers #bookworms #bookquotes #bookhoarder #bookworms #books #bookish #bookstagram #bookaddict #bookaholic #bookblogger #bookphotography #booklover #booklovers #bookcover #booksigning #signedbooks #beautifulbooks #booklove #fivestarread #bookcovers #fantasyreads #fantasybooks #dystopian #bookmarks #homemadebookmarks #bookmarksink #riders #veronicarossi
A combo of my current read and day 29 of the #maybookchallenge ! The prompt for today is starts with V, so I figured it was a perfect opportunity to show off this stunning book by @rossibooks! I'm only about 100 pages in (thanks to school) but loving every page turn! The bookmark quote has nothing to do with the book 😬 I just thought it went really well with the color scheme. But it will be available on @bookmarks.ink very soon! Quote inspo from my bookstagram wife @fairytales_and_fancy ❤️ What's your current read? ❤️ * * * #booklovers  #bookworms  #bookquotes  #bookhoarder  #bookworms  #books  #bookish  #bookstagram  #bookaddict  #bookaholic  #bookblogger  #bookphotography  #booklover  #booklovers  #bookcover  #booksigning  #signedbooks  #beautifulbooks  #booklove  #fivestarread  #bookcovers  #fantasyreads  #fantasybooks  #dystopian  #bookmarks  #homemadebookmarks  #bookmarksink  #riders  #veronicarossi 
Anyone reading Since We Fell? I am almost to the end and still so unsure how I feel! Next up is "Immer" by @author.denise_mcfarland! [#booksforbabes #sincewefell #dennislehane #suspense #mystery #books #bookstagram #bookstagrammer #booklover #booklovers #bookish #bibliophile #bookofthemonth]
➡Books On Books On Books! ⬅ 📚

Check out all of the cool titles from our FB Business Page: http://bit.ly/bbdbooks 📚

#books #booklovers #booksale #book #readytoread #readingisfundamental #leadersarereaders #reader #bookworm #abookaweek #readers
Day 29 of the #NRBChallenge ! "She's got the Jimmy legs!" Book that kept you awake at night.
.
I love The Conjuring and The Conjuring 2 films. So when I saw there was a book about the careers of Ed and Lorraine Warren, I had to get it!
.
Some of these are so creepy and unnerving! 😨😨 .
Has anyone else read this?
.
.
@the.nocturnal.readers.box #bookstagram #bookcollection #bookchallenge #booklovers #bibliophile #thedemonologist #geraldbrittle #edwarren #lorrainewarren #paranormal #theconjuring #booksthatgobumpinthenight
Day 29 of the #NRBChallenge  ! "She's got the Jimmy legs!" Book that kept you awake at night. . I love The Conjuring and The Conjuring 2 films. So when I saw there was a book about the careers of Ed and Lorraine Warren, I had to get it! . Some of these are so creepy and unnerving! 😨😨 . Has anyone else read this? . . @the.nocturnal.readers.box #bookstagram  #bookcollection  #bookchallenge  #booklovers  #bibliophile  #thedemonologist  #geraldbrittle  #edwarren  #lorrainewarren  #paranormal  #theconjuring  #booksthatgobumpinthenight 
#tb to when I was redoing my bookshelf and sorted my books by books I REALLY loved (top), books I liked a lot (middle), and books I haven't read, finished or just didn't really like (bottom)
-
Ugh okay so I just finished my LOTF essay (I'll put the link in the bio after I turn it in tmrw) and I'm actually pretty happy with it and hopefully it will boost my grade up to a B
-
I had a very good relaxing four-day weekend,, I went to my best friend's house today and saw the new pirates of the Caribbean movie (which was excellent btw) and I got a blizzard at DQ
-
Also once school's over I'll start posting more regularly,, I just don't have time rn to take new pictures and such (I'm planning on doing #allthebooksjune )
-
"What a treacherous thing to believe that a person is more than a person" John Green, Paper Towns
-
{ #bookstagramfeature #bookstagram #book #books #fangirl #instabook #instabooks #photography #read #reading #instareads #nerd #artsy #booknerdigans #bookish #bookporn #bookaddict #bookaholic #booklover #booklovers #booklove #bookworm #bookworms #ilovebooks #fantasy #booknerd #vscobooks #vscoreads }
#tb  to when I was redoing my bookshelf and sorted my books by books I REALLY loved (top), books I liked a lot (middle), and books I haven't read, finished or just didn't really like (bottom) - Ugh okay so I just finished my LOTF essay (I'll put the link in the bio after I turn it in tmrw) and I'm actually pretty happy with it and hopefully it will boost my grade up to a B - I had a very good relaxing four-day weekend,, I went to my best friend's house today and saw the new pirates of the Caribbean movie (which was excellent btw) and I got a blizzard at DQ - Also once school's over I'll start posting more regularly,, I just don't have time rn to take new pictures and such (I'm planning on doing #allthebooksjune  ) - "What a treacherous thing to believe that a person is more than a person" John Green, Paper Towns - { #bookstagramfeature  #bookstagram  #book  #books  #fangirl  #instabook  #instabooks  #photography  #read  #reading  #instareads  #nerd  #artsy  #booknerdigans  #bookish  #bookporn  #bookaddict  #bookaholic  #booklover  #booklovers  #booklove  #bookworm  #bookworms  #ilovebooks  #fantasy  #booknerd  #vscobooks  #vscoreads  }
Spoilers Ahead~

In the first half, there was much toe-curling passion, an interesting gaggle who make up the supporting cast and healthy dollops of humour, but then the post-interval plot was quite undercooked.

There is no denying that the woman knows her romance. Yet, the romantic scenes were neither a complete mush nor were they toe curling and endorphin inducing. It was maybe bacause they came after such long gaps. The love story lacked lustre, and felt a tad bit forced, especially towards the end. The romance between them seemed to be an irritant and did not flow as freely and smoothly as in her other works. 
To her credit, Chauhan handles all fight sequences with aplomb and it’s absolutely clear the amount of research that has gone into the book.

When Shaan lands in Dacca, the plot gets ridiculous. There are too many coincidences and half baked characters. But my biggest problem lies with how the end was handled. (2/3)

________________________________________________

#epicreads #harpercollins  #bookstagram #bookwormdiaries #rareads_ #booknerd #booklovers #bookstagramers #bookstagramfeature #igreads #bibliophile #booklove  #bookworm #aspiringauthor  #bookphotography #novels #literature #readingchallenge  #epicreads  #ilovebooks #bookgeek #igbooks #bookishfeatures #goodreads #bookaholic #yalit #booknerdigans #readersofinstagram #booksnbeyond #booksmagazine #yalit #yareader
Spoilers Ahead~ In the first half, there was much toe-curling passion, an interesting gaggle who make up the supporting cast and healthy dollops of humour, but then the post-interval plot was quite undercooked. There is no denying that the woman knows her romance. Yet, the romantic scenes were neither a complete mush nor were they toe curling and endorphin inducing. It was maybe bacause they came after such long gaps. The love story lacked lustre, and felt a tad bit forced, especially towards the end. The romance between them seemed to be an irritant and did not flow as freely and smoothly as in her other works. To her credit, Chauhan handles all fight sequences with aplomb and it’s absolutely clear the amount of research that has gone into the book. When Shaan lands in Dacca, the plot gets ridiculous. There are too many coincidences and half baked characters. But my biggest problem lies with how the end was handled. (2/3) ________________________________________________ #epicreads  #harpercollins  #bookstagram  #bookwormdiaries  #rareads_  #booknerd  #booklovers  #bookstagramers  #bookstagramfeature  #igreads  #bibliophile  #booklove  #bookworm  #aspiringauthor  #bookphotography  #novels  #literature  #readingchallenge  #epicreads  #ilovebooks  #bookgeek  #igbooks  #bookishfeatures  #goodreads  #bookaholic  #yalit  #booknerdigans  #readersofinstagram  #booksnbeyond  #booksmagazine  #yalit  #yareader 
We are VERY EXCITED to participate in the Chicago Book and Paper fair for the first time this year.  Hope to see you there! #chicagobookfair #chicago
We are VERY EXCITED to participate in the Chicago Book and Paper fair for the first time this year. Hope to see you there! #chicagobookfair  #chicago 
You Can't Use Your Brain If You're a Jelly Fish

This title provides a fun and informative look at brains--insect brains, bird brains, dog and cat brains, monkey brains, and our brains--and how they have each adapted to particular survival needs. This complex subject is made not only understandable but fascinating, and sometimes even funny.

#bukuanakbahasainggris #bukuanak #childrenbookstore #storybookchildren #jualbukuanakimpor #jualbukuimport #bukuanakmurahbanget #bukuanakmurah #bestsellingbook #bestsellingauthor #tokobukuonline #tokobukuimportanak #amazingyou #storytime #onlinebookstore #sciencebook #picturebook #nonfictionbook #bestseller #bookloversalways #booklovers #youcantuseyourbrainifyoureajellyfish
You Can't Use Your Brain If You're a Jelly Fish This title provides a fun and informative look at brains--insect brains, bird brains, dog and cat brains, monkey brains, and our brains--and how they have each adapted to particular survival needs. This complex subject is made not only understandable but fascinating, and sometimes even funny. #bukuanakbahasainggris  #bukuanak  #childrenbookstore  #storybookchildren  #jualbukuanakimpor  #jualbukuimport  #bukuanakmurahbanget  #bukuanakmurah  #bestsellingbook  #bestsellingauthor  #tokobukuonline  #tokobukuimportanak  #amazingyou  #storytime  #onlinebookstore  #sciencebook  #picturebook  #nonfictionbook  #bestseller  #bookloversalways  #booklovers  #youcantuseyourbrainifyoureajellyfish 
Needed a Barnes and Noble fix. Drove an hour to one!  @j.arthur.squiers_author  Haha remember when I said I didn't have one where I live? Finally went . 📚 
#bookreaders #booksubscription #bookbox #booklovers #readersofinstagram #readersunite #readersofig #bookstagram #bookclub #booknerdigans #nocturnal #circleoffriends #booklover #bookworms #bookworm #bookstagrammer #reader #readersofig #readersunite #readersofinstagram
💙Happy Memorial Day❤️
Thank you to those who have given their life in the service of our country as well as all of those who serve and have served. I'm thankful for my grandfather (pictured here) as well as many others in my life who have and are serving their country. No, he did not die in service but I still want to take this post to remember him ☺️
•
Here are a few books that represent members in the military. In the background are a few postcards from National Parks I've visited - a great reminder of the freedom we enjoy! 🇺🇸
•
❣Don't forget to join the fun by tagging #createexploreread 📷
💙Happy Memorial Day❤️ Thank you to those who have given their life in the service of our country as well as all of those who serve and have served. I'm thankful for my grandfather (pictured here) as well as many others in my life who have and are serving their country. No, he did not die in service but I still want to take this post to remember him ☺️ • Here are a few books that represent members in the military. In the background are a few postcards from National Parks I've visited - a great reminder of the freedom we enjoy! 🇺🇸 • ❣Don't forget to join the fun by tagging #createexploreread  📷
"Mistress Kletsch smells like the fart of a dying warthog." 😂•
•
•
•
•
•
#readersofinstagram #bookish #bibliophile  #bookstagram #bookstagrammer #goodreads #yearinbooks #booknerd #bookworm #igreads #epicreads #bookaddict #booklovers #instabooks #reading #books #39clues #the39clues #vespersrising
Quem aí ja ouviu falar de Boston Boys? 📗
Eu vi uma resenha dele em 2015 e gostei logo de cara!
Estava começando e era tanto livro chamando minha atenção que acabei deixando passar, infelizmente. Mas ele nunca saiu da lista de desejos. Acabei não ouvindo falar muito mais dele depois, sumiu do mercado, mas um tempo atrás aconteceu o lançamento do livro 2 pela Globo Alt, e que capa!
Eu tenho que confessar que gostava muito da capa antiga do primeiro, mas as capas da Globo Alt estão uma mais linda que a outra! 😍
Então, a vontade ler voltou tudo de novo e acabei me prometendo que desse ano não passava, e adivinhem oq aconteceu ontem?
Ganhei o segundo na gincana do evento '2017 Literário' quando aceitei respostas sobre a diva Carina Rissi 🍀 que coincidentemente conheci num evento no sábado. Destino, não?
Feliz demais pq além de ganhar o livro, tive o prazer de conhecer a autora no evento e ela autografou para mim 😍 Muito simpática! Estou louca para ler o primeiro, falta só adquirir ele agora.
Ps. já testei os fones e são maravilhosos também 😂 🎵
.
E aí, alguém já leu esses livros ou está louca pra começar como eu?
.
Deixo aqui meus parabéns pelo ótimo trabalho da Globo Alt. 👏🏽💙
.
#globoalt #globolivros #livronovo #giuliapaim
Quem aí ja ouviu falar de Boston Boys? 📗 Eu vi uma resenha dele em 2015 e gostei logo de cara! Estava começando e era tanto livro chamando minha atenção que acabei deixando passar, infelizmente. Mas ele nunca saiu da lista de desejos. Acabei não ouvindo falar muito mais dele depois, sumiu do mercado, mas um tempo atrás aconteceu o lançamento do livro 2 pela Globo Alt, e que capa! Eu tenho que confessar que gostava muito da capa antiga do primeiro, mas as capas da Globo Alt estão uma mais linda que a outra! 😍 Então, a vontade ler voltou tudo de novo e acabei me prometendo que desse ano não passava, e adivinhem oq aconteceu ontem? Ganhei o segundo na gincana do evento '2017 Literário' quando aceitei respostas sobre a diva Carina Rissi 🍀 que coincidentemente conheci num evento no sábado. Destino, não? Feliz demais pq além de ganhar o livro, tive o prazer de conhecer a autora no evento e ela autografou para mim 😍 Muito simpática! Estou louca para ler o primeiro, falta só adquirir ele agora. Ps. já testei os fones e são maravilhosos também 😂 🎵 . E aí, alguém já leu esses livros ou está louca pra começar como eu? . Deixo aqui meus parabéns pelo ótimo trabalho da Globo Alt. 👏🏽💙 . #globoalt  #globolivros  #livronovo  #giuliapaim 
Menurut kamu, jujur tentang sesuatu yang buruk itu bagus atau ngga sih? Pilih jujur tapi menyakitkan atau bohong demi kebaikan?

Kalo sekumpukan cerpen dari penulis-penulis kece ini, lebih milih untuk jujur segimanapun keadaannya. Baca yuk cerita-cerita serunya di kumpulan cerpen 'Aku Jujur Padamu' seharga 38.000.. Inbox yaaa~

#bookaddict #booklovers #readingissexy #bukumurah #cerpen
Menurut kamu, jujur tentang sesuatu yang buruk itu bagus atau ngga sih? Pilih jujur tapi menyakitkan atau bohong demi kebaikan? Kalo sekumpukan cerpen dari penulis-penulis kece ini, lebih milih untuk jujur segimanapun keadaannya. Baca yuk cerita-cerita serunya di kumpulan cerpen 'Aku Jujur Padamu' seharga 38.000.. Inbox yaaa~ #bookaddict  #booklovers  #readingissexy  #bukumurah  #cerpen 
How do you feel about book covers with the movie poster? They really bother me for some reason, but this was a great book. #cover #movies #coverart #thrifting #thrift #thriftshop #book #books #bibliophile #bookworm #booklover #bookstagram #bookstagrammer #booknerd #ilovebooks #bookish #read #reading #instabooks #currentlyreading #booklovers #bookaddict #bookphotography #bookaholic #booklove #reader #booknerdigans #igreads #ilovebooks #instabook
How do you feel about book covers with the movie poster? They really bother me for some reason, but this was a great book. #cover  #movies  #coverart  #thrifting  #thrift  #thriftshop  #book  #books  #bibliophile  #bookworm  #booklover  #bookstagram  #bookstagrammer  #booknerd  #ilovebooks  #bookish  #read  #reading  #instabooks  #currentlyreading  #booklovers  #bookaddict  #bookphotography  #bookaholic  #booklove  #reader  #booknerdigans  #igreads  #ilovebooks  #instabook 
Eu sabia e já percebia o amor que a rafa, pq sim me sinto íntima mesmo, tem pelos livros, filmes, os eventos, blog e tudo mais. Mais ao ler esse livro me apaixonei pela paixão q ela tem por tudo isso. 😍Todas as vezes que disse q ela merecia a cada conquista dela, não estava falando da boca para fora, eu sabia e sentia isso de verdade, mas agora tenho orgulho por cada conquista dela. Parabéns Rafa... continue sonhando, e vá até onde a imaginação, criatividade e paixão te levar. Desculpa aí mas preciso dar parabéns tb aos seus pais por serem seu "paistrocinio", seus primeiros fãs e claro seus sempre incentivadores e a esse q está aí do seu lado lendo tudo isso, pq ele sempre está aí com vc. Gabriel só continue sendo exatamente quem vc é, e não vc não é o único que não gosta, não vê graça em Friends, tb faço parte desse clube. Rafa vou pedir desculpa tb por ter dado boas risadas com algumas das suas histórias, q no momento que aconteceram devem ter sido tudo menos engraçadas. Quantas histórias menina, desejo que vc tenha muitas mais para contar, desejo muito trabalho para um dia morar em um lugar em que vc tenha um andar todinho reservado a suas coleções onde vc possa ler, assistir filmes e tudo mais. Sucesso Menina! 😊😚😚#OLivroDaMenina 📖 #QuequelLeu2017 #Bookholic #BookLovers #AmoLer #Leitores #InstaBook #InstaLivros
Eu sabia e já percebia o amor que a rafa, pq sim me sinto íntima mesmo, tem pelos livros, filmes, os eventos, blog e tudo mais. Mais ao ler esse livro me apaixonei pela paixão q ela tem por tudo isso. 😍Todas as vezes que disse q ela merecia a cada conquista dela, não estava falando da boca para fora, eu sabia e sentia isso de verdade, mas agora tenho orgulho por cada conquista dela. Parabéns Rafa... continue sonhando, e vá até onde a imaginação, criatividade e paixão te levar. Desculpa aí mas preciso dar parabéns tb aos seus pais por serem seu "paistrocinio", seus primeiros fãs e claro seus sempre incentivadores e a esse q está aí do seu lado lendo tudo isso, pq ele sempre está aí com vc. Gabriel só continue sendo exatamente quem vc é, e não vc não é o único que não gosta, não vê graça em Friends, tb faço parte desse clube. Rafa vou pedir desculpa tb por ter dado boas risadas com algumas das suas histórias, q no momento que aconteceram devem ter sido tudo menos engraçadas. Quantas histórias menina, desejo que vc tenha muitas mais para contar, desejo muito trabalho para um dia morar em um lugar em que vc tenha um andar todinho reservado a suas coleções onde vc possa ler, assistir filmes e tudo mais. Sucesso Menina! 😊😚😚#OLivroDaMenina  📖 #QuequelLeu2017  #Bookholic  #BookLovers  #AmoLer  #Leitores  #InstaBook  #InstaLivros 
Thinks about writing: computer needs to update 😂 well, I will be writing at some point tonight. Whether or not my computer feels up to it. I also started a blog! @jessycamber did it so I wanted to too. I mean if she wears army pants and flip flops, I have to. Or more realistically, if she goes out in pjs to get the right light, I have to.(Had a mean girls moment). Her writing makes me want to reach out and be more vocal about all the thoughts in my head. Her link is in her bio and you should definitely go read it!
❤
🌻
📚
#book #books #bookstagram #booklovers #bookworm #bookaddict #booknerd #read #instabook #ya #yabooks #yaliterature #yalit #instagood #author #likeforlike #like4like #teenfiction #writing #blog
Thinks about writing: computer needs to update 😂 well, I will be writing at some point tonight. Whether or not my computer feels up to it. I also started a blog! @jessycamber did it so I wanted to too. I mean if she wears army pants and flip flops, I have to. Or more realistically, if she goes out in pjs to get the right light, I have to.(Had a mean girls moment). Her writing makes me want to reach out and be more vocal about all the thoughts in my head. Her link is in her bio and you should definitely go read it! ❤ 🌻 📚 #book  #books  #bookstagram  #booklovers  #bookworm  #bookaddict  #booknerd  #read  #instabook  #ya  #yabooks  #yaliterature  #yalit  #instagood  #author  #likeforlike  #like4like  #teenfiction  #writing  #blog 
On wednesday we post blue. A bit faster i know but why not? It's part of book campaign for bookstagram and i like it a lot.
#booksnotbullies 
Any book recommendation with blue cover?
#themockingjay by #suzanecollins 
#theperksofbeingawallflower by #stephencbosky 
#tenmilespastnormal by #francesoroarkdowell 
#auggieandme and #wonder by #jrpalacio
#thedeathcure by #jamesdashner
What a beautiful site. Cody grilling dinner while I admire my #HPBhaul for the 20% off Memorial Day Weekend sale! 📚
What a beautiful site. Cody grilling dinner while I admire my #HPBhaul  for the 20% off Memorial Day Weekend sale! 📚
El amado 📖 del mes de Junio 2017,  para disfrutar su lectura, elegido por mi maravilloso grupo de lectura: "La Amiga Estupenda" escrito por Elena Ferrante 😊👍
#enmicaminopersonaldefelicidadybienestar #book #libro #libros #books #amoleer #bookstagram #instabook #grupodelectura #laamigaestupenda #elenaferrante #junio #2017 #leer #lectura #igersvenezuela #igersbarinas #igersoftheday #igersoftheworld #barinas #venezuela  #amamoslalectura #booklovers #bookslover
El amado 📖 del mes de Junio 2017, para disfrutar su lectura, elegido por mi maravilloso grupo de lectura: "La Amiga Estupenda" escrito por Elena Ferrante 😊👍 #enmicaminopersonaldefelicidadybienestar  #book  #libro  #libros  #books  #amoleer  #bookstagram  #instabook  #grupodelectura  #laamigaestupenda  #elenaferrante  #junio  #2017  #leer  #lectura  #igersvenezuela  #igersbarinas  #igersoftheday  #igersoftheworld  #barinas  #venezuela  #amamoslalectura  #booklovers  #bookslover 
#ElLibrodelosMundos, es una explosión de mi imaginación, viajar por el universo junto con sus personajes fue una de las experiencias más gratificantes de mi vida como escritora. Llevé mi proceso creativo a su máxima expresión y comprendí la importancia que la vida de cada uno de mis personajes trae a mi existencia, así como el compromiso de contar sus historias y llevar sus vidas a la culminación que merecen. 
#Gracias al #universo por permitirme tan maravilloso trabajo. 
#Ilustradora @madeleine_riveroll
#Amoescribir #literatura #escritores #fantasia #leer #lectura #lectores #amazon #bookaddict #booklovers #bookholic #redears #libro #AmazonKindle #kindle #photooftheday #photoshare_everything #ilustracion #portada #cover #booklover
#ElLibrodelosMundos , es una explosión de mi imaginación, viajar por el universo junto con sus personajes fue una de las experiencias más gratificantes de mi vida como escritora. Llevé mi proceso creativo a su máxima expresión y comprendí la importancia que la vida de cada uno de mis personajes trae a mi existencia, así como el compromiso de contar sus historias y llevar sus vidas a la culminación que merecen. #Gracias  al #universo  por permitirme tan maravilloso trabajo. #Ilustradora  @madeleine_riveroll #Amoescribir  #literatura  #escritores  #fantasia  #leer  #lectura  #lectores  #amazon  #bookaddict  #booklovers  #bookholic  #redears  #libro  #AmazonKindle  #kindle  #photooftheday  #photoshare_everything  #ilustracion  #portada  #cover  #booklover 
My last night with Bobby Sneakers. 😱 He decided to go for extra cuteness points.
My last night with Bobby Sneakers. 😱 He decided to go for extra cuteness points.
These are the laminated bookmarks. I will open the first batch soon, and create more designs. .
.
What book/book characters should I work on next? 😉 I'm open to suggestions! #booklovers #bookworms #booksoninstagram #bookmarksforsaleph #bookmarksforless #bookmarks #laminated #acowar #heartless #batb #beautyandthebeast #marissameyer #artshop #bookish
This is one of my faaaaaavourite short story collections. I've posted about @blackholly before but geez you guys I just never get over her! She is such a dark and magical writer. I think my favourite story in this is The Coat of Stars, but I also loooove A Reversal of Fortune. Gah, I love all of them, who am I kidding. ✨👑🦋🍀
This is one of my faaaaaavourite short story collections. I've posted about @blackholly before but geez you guys I just never get over her! She is such a dark and magical writer. I think my favourite story in this is The Coat of Stars, but I also loooove A Reversal of Fortune. Gah, I love all of them, who am I kidding. ✨👑🦋🍀
What fictional character do you ship yourself with?
-
Hello book lovers!
I started my in-class essay today...
It took me the whole class to come up with a thesis, but I guess that's pretty good since last time it took me two classes to come up with one.😅
I'm going to read more of Six of Crows before I get ready for bed! The book is really good so far!
-
Day 29 of #acourtofbooksandpages is: Reunion (fave couple meeting scene)
Mine is in chapter 2 of Heir of Fire 👌🏼
What fictional character do you ship yourself with? - Hello book lovers! I started my in-class essay today... It took me the whole class to come up with a thesis, but I guess that's pretty good since last time it took me two classes to come up with one.😅 I'm going to read more of Six of Crows before I get ready for bed! The book is really good so far! - Day 29 of #acourtofbooksandpages  is: Reunion (fave couple meeting scene) Mine is in chapter 2 of Heir of Fire 👌🏼
3 hari lagi dear..masih ada waktu 😁 yok yang belum ikutan, segera merapat. GAnya ditutup tanggal 01 Juni jam 20.00 ya 😊😊 Cek postingan sebelumnya yang ada foto GA seperti ini, lalu ikuti aturannya.

#BirthdayGiveaway22

#giveawayindo #giveaway #birthdaygiveaway #bookgiveaway #giveawayindonesia #bookstagram #bookreview #gift #book #novel #fiksi #nonfiction #giveawayindonesia #freebook #freesample #bukugratis #gratisnovel #booklovers #novelreligi #cerpengratis #gratisbuku #gratis #buku #BukuIQ #nonfiksi #bookreview #bookquotes #bookstore #bukuberkualitas #gratisan #gratisongkirseluruhindonesia
3 hari lagi dear..masih ada waktu 😁 yok yang belum ikutan, segera merapat. GAnya ditutup tanggal 01 Juni jam 20.00 ya 😊😊 Cek postingan sebelumnya yang ada foto GA seperti ini, lalu ikuti aturannya. #BirthdayGiveaway22  #giveawayindo  #giveaway  #birthdaygiveaway  #bookgiveaway  #giveawayindonesia  #bookstagram  #bookreview  #gift  #book  #novel  #fiksi  #nonfiction  #giveawayindonesia  #freebook  #freesample  #bukugratis  #gratisnovel  #booklovers  #novelreligi  #cerpengratis  #gratisbuku  #gratis  #buku  #BukuIQ  #nonfiksi  #bookreview  #bookquotes  #bookstore  #bukuberkualitas  #gratisan  #gratisongkirseluruhindonesia 
#tb To my visit to the Crossword bookstore in Aundh, Pune. This place is just wonderful. And I thought, usually I take pictures with just 1 or 2 books. That time, I realized, why not taking a pic with thousands of them. It was one of my happiest moments.....
#tb  To my visit to the Crossword bookstore in Aundh, Pune. This place is just wonderful. And I thought, usually I take pictures with just 1 or 2 books. That time, I realized, why not taking a pic with thousands of them. It was one of my happiest moments.....
E vai ter conto de Dia dos Namorados da série Segredos. 
Está fantástico e cheio de surpresas além da participação dos personagens que amamos.
Se ainda não conhece aproveita a promoção dos ebooks na Amazon

#amolivros #vamosler #dicasdelivros #booksph  #passionforbooks #bookphotographytag #igreads #bestoftheday  #libros #livros #book #bookaddict #bookaholic  #booklovers #bookworm #instalivros #nowreading #ilovereadingbooks #leitura  #livroseleitura  #seriesegredos  #cinthiafreire
E vai ter conto de Dia dos Namorados da série Segredos. Está fantástico e cheio de surpresas além da participação dos personagens que amamos. Se ainda não conhece aproveita a promoção dos ebooks na Amazon #amolivros  #vamosler  #dicasdelivros  #booksph  #passionforbooks  #bookphotographytag  #igreads  #bestoftheday  #libros  #livros  #book  #bookaddict  #bookaholic  #booklovers  #bookworm  #instalivros  #nowreading  #ilovereadingbooks  #leitura  #livroseleitura  #seriesegredos  #cinthiafreire 
{ books lighten up your soul, just like jewelry does } ✨✨ #booklovers #jewelrylovers #readingandjewelry #pearlyobsession #ringoftheday #pearlring #complementojoyeria
Back to black 😎😊💜📖📚 (novas capinhas disponíveis!) #booklovers #feitoamao #feitocomamor #books #amoler
Good morning and happy Tuesday! June is approaching and I still have classes. 😪 
Are you an art enthusiast? Please go and follow my art shop @thecelestialproject 💖 #artshop #bookstagram #booklovers #books #booksoninstagram #bookwormsph #bookworms #fandoms #fandom #comics #fangirl #rainbowrowell #ya #youngadult #reads #fiction #novel #cath
Here's #whyIlovemybookshop - you never know who you might bump into...even dogs love bookshops! This canine friend was spotted at @berkelouwbookscronulla 
He's obviously trying to get inside to visit his favourite friendly booksellers.
#loveyourbookshopday #australianbooksellersassociation
Hayirli sahurlar 🙈❤️ Bu mubarek Ramazanda kitap (kuran) okumayi unutmayin sakin hem zaten Ramazan ayi Kuran ayi dir 😊 bide bol bol dua etmeye.. ✨
#sahur#books#book#read#reading#lovebooks#page#booklover#instagood#booklovers#bookstagram#bestoftheday#bookworm#leitura#bookish#instabooks#igreads#bookishescape#bookshelf#bookaddict#kitap#kitapsever#literature#lovebooks#bookoftheday#igbooks#bibliophile#follow#like#likeforlike
Georgia 🍑🍑 and other forbidden fruits & Troye Sivan, two of my loves from last september. They fit so perfectly together!! 🤗💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bookstagram #instabook #bookstagramfeature #book #books #bibliophile #ya #yalit #yabooks #igdaily #igreads #igbooks #bookworm #booklover #booklovers #booklove #booklion #bookaholic #bookaddict #bookporn #bookphotography #booknerd #booknerdigans  #yalovin  #bookish #reading #bookblogger #georgiapeachesandotherforbiddenfruit #jayerobinbrown
Georgia 🍑🍑 and other forbidden fruits & Troye Sivan, two of my loves from last september. They fit so perfectly together!! 🤗💕 . . . . . . . . . #bookstagram  #instabook  #bookstagramfeature  #book  #books  #bibliophile  #ya  #yalit  #yabooks  #igdaily  #igreads  #igbooks  #bookworm  #booklover  #booklovers  #booklove  #booklion  #bookaholic  #bookaddict  #bookporn  #bookphotography  #booknerd  #booknerdigans  #yalovin  #bookish  #reading  #bookblogger  #georgiapeachesandotherforbiddenfruit  #jayerobinbrown 
i'm gonna be gone at a band camp for the next week. i'll try to upload as much as possible, as ive taken a plethora of photos in advance. wish me luck.🤞
i'm gonna be gone at a band camp for the next week. i'll try to upload as much as possible, as ive taken a plethora of photos in advance. wish me luck.🤞
#IGBookReview #FullReview #SatinMerah
.
Judul Buku : Satin Merah
Penulis : Brahmanto Anindito dan Rie Yanti
Penerbit : Gagasmedia ( @gagasmedia )
Tebal : 314 halaman
.
📌"... Jangan pernah berpikir jadi penulis karena pengin bersantai-santai. Semua profesi, dokter kek, pilot kek, pengacara kek, seniman kek, kalau etos kerjanya nyantai ya selamanya melarat." (hal. 150)
.
💁Blurb buku ini bisa dilihat di post pertama aku tentang Satin Merah ini.
.
💁Secara keseluruhan, aku puas dan sangat suka dengan cerita Satin Merah ini. Dari segi cerita, konflik, dan penokohan atau karakternya terasa kuat. Hingga aku akuin kalo buku ini jadi buku thriller lokal favorit aku. Aku pun berniat untuk cari karya lain penulisnya.
.
💁Untuk konfliknya? Konflik yang diangkat pada buku ini pun menarik dan jarang dibahas pada novel lokal. Konflik tentang Nadya yang berusaha menjaga Sastra Sunda agar tidak tenggelam dengan Sastra lainnya. Ia pun berusaha mempelajari Sastra Sunda ini dengan gigih, bahkan dengan cara yang di luar nalar, hingga menimbulkan korban. Kengerian yang ditimbulkan dari tulisan penulisnya, mampu membuat aku ikut merasakannya. Bahkan puisi Balaka yang ditulis Nadya pun membuat aku merinding saat membacanya.
.
💁Karakter? Karakter utamanya, Nadya, begitu kuat. Bahkan, perubahan sikapnya begitu terasa ketika ia mulai berambisi mempelajari Sastra Sunda.
.
💁Buku ini juga sangat aku rekomendasikan karena selain dari cerita yang menarik, di buku ini juga banyak hal dibahas tentang ilmu menulis, baik dari cara penokohan, cara membuat cerita yang menarik, bahkan tentang penerbitan pun dijelaskan secara tersirat di sini. Buku ini beneran bagus banget! 💕💕
.
Rating : 5 dari 5 🌟
.
#BacaBuku #SatinMerah #BrahmantoAnindito #RieYanti #Gagasmedia #bookreview #bookaddict #bookstagram #bookstagramer #bookstagramindonesia #bookstagramerIndonesia #MayTBR #ResensiBuku #bookhoarder #bookchallenge #bookish_indonesia #booklovers #bookworm  #booknerd #pecintabuku #pecandubuku #bookphoto #bookphotography #noveladdict #indoreader #goodreads #marisemangatmembaca
#IGBookReview  #FullReview  #SatinMerah  . Judul Buku : Satin Merah Penulis : Brahmanto Anindito dan Rie Yanti Penerbit : Gagasmedia ( @gagasmedia ) Tebal : 314 halaman . 📌"... Jangan pernah berpikir jadi penulis karena pengin bersantai-santai. Semua profesi, dokter kek, pilot kek, pengacara kek, seniman kek, kalau etos kerjanya nyantai ya selamanya melarat." (hal. 150) . 💁Blurb buku ini bisa dilihat di post pertama aku tentang Satin Merah ini. . 💁Secara keseluruhan, aku puas dan sangat suka dengan cerita Satin Merah ini. Dari segi cerita, konflik, dan penokohan atau karakternya terasa kuat. Hingga aku akuin kalo buku ini jadi buku thriller lokal favorit aku. Aku pun berniat untuk cari karya lain penulisnya. . 💁Untuk konfliknya? Konflik yang diangkat pada buku ini pun menarik dan jarang dibahas pada novel lokal. Konflik tentang Nadya yang berusaha menjaga Sastra Sunda agar tidak tenggelam dengan Sastra lainnya. Ia pun berusaha mempelajari Sastra Sunda ini dengan gigih, bahkan dengan cara yang di luar nalar, hingga menimbulkan korban. Kengerian yang ditimbulkan dari tulisan penulisnya, mampu membuat aku ikut merasakannya. Bahkan puisi Balaka yang ditulis Nadya pun membuat aku merinding saat membacanya. . 💁Karakter? Karakter utamanya, Nadya, begitu kuat. Bahkan, perubahan sikapnya begitu terasa ketika ia mulai berambisi mempelajari Sastra Sunda. . 💁Buku ini juga sangat aku rekomendasikan karena selain dari cerita yang menarik, di buku ini juga banyak hal dibahas tentang ilmu menulis, baik dari cara penokohan, cara membuat cerita yang menarik, bahkan tentang penerbitan pun dijelaskan secara tersirat di sini. Buku ini beneran bagus banget! 💕💕 . Rating : 5 dari 5 🌟 . #BacaBuku  #SatinMerah  #BrahmantoAnindito  #RieYanti  #Gagasmedia  #bookreview  #bookaddict  #bookstagram  #bookstagramer  #bookstagramindonesia  #bookstagramerIndonesia  #MayTBR  #ResensiBuku  #bookhoarder  #bookchallenge  #bookish_indonesia  #booklovers  #bookworm  #booknerd  #pecintabuku  #pecandubuku  #bookphoto  #bookphotography  #noveladdict  #indoreader  #goodreads  #marisemangatmembaca 
Dolores Claiborne

Stephen King

Precio: 12.000 Bs

En la pequeña y remota isla de Little Tall, una mujer pasa toda la noche prestando declaración en comisaría. La acusan de un asesinato que afirma no haber cometido. Para demostrar su inocencia deberá contar una larga historia, remontarse a épocas anteriores y resucitar uno de los grandes misterios de la historia criminal de la isla.
Apoyado en un personaje fascinante y en el ambiente cerrado, casi claustrofóbico, de una minúscula población, King ha creado un monólogo tenso, vibrante, concebido como un ovillo del que el propio lector tirará sin parar hasta la última página, subyugado por una realidad que se va desvelando sutil y contundente.
#DoloresClaiborne #StephenKing #misterio #Suspenso #novela #books #LibrosConHistoria #LibrosUsados #Libros #LibreriaVirtual #BooksTagram #bookstore #booklovers #leer #lectores #amoleer
Dolores Claiborne Stephen King Precio: 12.000 Bs En la pequeña y remota isla de Little Tall, una mujer pasa toda la noche prestando declaración en comisaría. La acusan de un asesinato que afirma no haber cometido. Para demostrar su inocencia deberá contar una larga historia, remontarse a épocas anteriores y resucitar uno de los grandes misterios de la historia criminal de la isla. Apoyado en un personaje fascinante y en el ambiente cerrado, casi claustrofóbico, de una minúscula población, King ha creado un monólogo tenso, vibrante, concebido como un ovillo del que el propio lector tirará sin parar hasta la última página, subyugado por una realidad que se va desvelando sutil y contundente. #DoloresClaiborne  #StephenKing  #misterio  #Suspenso  #novela  #books  #LibrosConHistoria  #LibrosUsados  #Libros  #LibreriaVirtual  #BooksTagram  #bookstore  #booklovers  #leer  #lectores  #amoleer