an online Instagram web viewer

#ums medias

Photos

💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan...
.
SET HAMIL .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 .
ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark .
.
VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya .
.
VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) .
.
BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . .
.
OMEGAGUARD - Menggalakkan perkembagan otak, mata dan sistem saraf .
.
OSTEMATRIX - Elakkan kebas2, simpul biawak, membantu pertumbuhan tulang bayi, elakkan turang dan gigi rapuh. .
.
vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . .
.
MORE INFO
TATI 
0138845618
.
#Melahirkananak  #bersalin #berpantang #menyusukananak #breastfeeding #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleekunak #shakleesandakan #shakleesabah #codlahaddatu #codkgparis #jualshaklee #shakleepromosi #cute #birthday #shakleetawaukunak #shakleesarawak #mentormillenia2017 #maharajalawakmega2017 #birthday  #surihatimrpilot #pengedarshaklees #pengedarshakleelahaddatu  #ums #kolejkomunitilahaddatu #jerawatbatubesar #lahaddatusabah  #vitamincterbaik #vitamincshakleemurahmalaysia #heroseorangcinderella
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan... . SET HAMIL . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark . . VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya . . VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) . . BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . . . OMEGAGUARD - Menggalakkan perkembagan otak, mata dan sistem saraf . . OSTEMATRIX - Elakkan kebas2, simpul biawak, membantu pertumbuhan tulang bayi, elakkan turang dan gigi rapuh. . . vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . . . MORE INFO TATI 0138845618 . #Melahirkananak   #bersalin  #berpantang  #menyusukananak  #breastfeeding  #shakleelahaddatu  #shakleetawau  #shakleekunak  #shakleesandakan  #shakleesabah  #codlahaddatu  #codkgparis  #jualshaklee  #shakleepromosi  #cute  #birthday  #shakleetawaukunak  #shakleesarawak  #mentormillenia2017  #maharajalawakmega2017  #birthday   #surihatimrpilot  #pengedarshaklees  #pengedarshakleelahaddatu   #ums  #kolejkomunitilahaddatu  #jerawatbatubesar  #lahaddatusabah   #vitamincterbaik  #vitamincshakleemurahmalaysia  #heroseorangcinderella 
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan...
.
SET HAMIL .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 .
ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark .
.
VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya .
.
VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) .
.
BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . .
.
OMEGAGUARD - Menggalakkan perkembagan otak, mata dan sistem saraf .
.
OSTEMATRIX - Elakkan kebas2, simpul biawak, membantu pertumbuhan tulang bayi, elakkan turang dan gigi rapuh. .
.
vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . .
.
MORE INFO
TATI 
0138845618
.
#Melahirkananak  #bersalin #berpantang #menyusukananak #breastfeeding #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleekunak #shakleesandakan #shakleesabah #codlahaddatu #codkgparis #jualshaklee #shakleepromosi #cute #birthday #shakleetawaukunak #shakleesarawak #mentormillenia2017 #maharajalawakmega2017 #birthday  #surihatimrpilot #pengedarshaklees #pengedarshakleelahaddatu  #ums #kolejkomunitilahaddatu #jerawatbatubesar #lahaddatusabah  #vitamincterbaik #vitamincshakleemurahmalaysia #heroseorangcinderella
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan... . SET HAMIL . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark . . VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya . . VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) . . BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . . . OMEGAGUARD - Menggalakkan perkembagan otak, mata dan sistem saraf . . OSTEMATRIX - Elakkan kebas2, simpul biawak, membantu pertumbuhan tulang bayi, elakkan turang dan gigi rapuh. . . vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . . . MORE INFO TATI 0138845618 . #Melahirkananak   #bersalin  #berpantang  #menyusukananak  #breastfeeding  #shakleelahaddatu  #shakleetawau  #shakleekunak  #shakleesandakan  #shakleesabah  #codlahaddatu  #codkgparis  #jualshaklee  #shakleepromosi  #cute  #birthday  #shakleetawaukunak  #shakleesarawak  #mentormillenia2017  #maharajalawakmega2017  #birthday   #surihatimrpilot  #pengedarshaklees  #pengedarshakleelahaddatu   #ums  #kolejkomunitilahaddatu  #jerawatbatubesar  #lahaddatusabah   #vitamincterbaik  #vitamincshakleemurahmalaysia  #heroseorangcinderella 
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan...
.
SET HAMIL .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 .
ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark .
.
VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya .
.
VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) .
.
BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . .
.

vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . .
.
MORE INFO
TATI 
0138845618
.
#Melahirkananak  #bersalin #berpantang #menyusukananak #breastfeeding #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleekunak #shakleesandakan #shakleesabah #codlahaddatu #codkgparis #jualshaklee #shakleepromosi #cute #birthday #shakleetawaukunak #shakleesarawak #mentormillenia2017 #maharajalawakmega2017 #birthday  #surihatimrpilot #pengedarshaklees #pengedarshakleelahaddatu  #ums #kolejkomunitilahaddatu #jerawatbatubesar #lahaddatusabah  #vitamincterbaik #vitamincshakleemurahmalaysia #heroseorangcinderella
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan... . SET HAMIL . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark . . VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya . . VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) . . BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . . . vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . . . MORE INFO TATI 0138845618 . #Melahirkananak   #bersalin  #berpantang  #menyusukananak  #breastfeeding  #shakleelahaddatu  #shakleetawau  #shakleekunak  #shakleesandakan  #shakleesabah  #codlahaddatu  #codkgparis  #jualshaklee  #shakleepromosi  #cute  #birthday  #shakleetawaukunak  #shakleesarawak  #mentormillenia2017  #maharajalawakmega2017  #birthday   #surihatimrpilot  #pengedarshaklees  #pengedarshakleelahaddatu   #ums  #kolejkomunitilahaddatu  #jerawatbatubesar  #lahaddatusabah   #vitamincterbaik  #vitamincshakleemurahmalaysia  #heroseorangcinderella 
SAPUKAN HERBALBLEND NI UNTUK MASALAH KURAP NAWAL dah makin baik

HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM .
.
.
Minggu baru 2hari lepas seorang bertanya.. pasal krim ni.. . Anak dia 3 orang kena ruam . Maybe cuaca panas kot. .
.
Dah 3hari saya apply kat belakang najah yang berbintik2 kecik.. juga ruam. . .alhamdulillah dan ok.. makin hilang ruam tu . .
.
Kalau korang nak tahu bukan untuk ruam je tau krim ni ni hah manfaat krim : 👇
🐛Melembutkan kulit kasar
🐛Menghilangkan bekas chiken pox dan jerawat
🐛Menghilangkan ruam pada bayi dan kanak2
🐛Losyen harian
🐛Menyelesaikan masalah gatal2
.
.
Paling selamat sebab krim ni non paraben . . 
More info 
Hartati ...
0138845618

#gemagegarvaganza #darahrendah #heroseorangcinderella #mengandung #codlahaddatu #codkgparis #shakleelahaddatu #shakleesabah #shakleetawau #shakleekunak #jualshaklee #jual #jerawatbatu #VitaminKulitCantik
#JerawatJeragatKulitKeringRosakKusam
#VitaminShakleeTerbaik
#flawless #ums #ikm #giatmara #kolejkomunitilahaddatu
#ubatjerawat
#ruam #gatal #kurapsusu #jerawat
#hsc
#krimajaib
SAPUKAN HERBALBLEND NI UNTUK MASALAH KURAP NAWAL dah makin baik HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM . . . Minggu baru 2hari lepas seorang bertanya.. pasal krim ni.. . Anak dia 3 orang kena ruam . Maybe cuaca panas kot. . . Dah 3hari saya apply kat belakang najah yang berbintik2 kecik.. juga ruam. . .alhamdulillah dan ok.. makin hilang ruam tu . . . Kalau korang nak tahu bukan untuk ruam je tau krim ni ni hah manfaat krim : 👇 🐛Melembutkan kulit kasar 🐛Menghilangkan bekas chiken pox dan jerawat 🐛Menghilangkan ruam pada bayi dan kanak2 🐛Losyen harian 🐛Menyelesaikan masalah gatal2 . . Paling selamat sebab krim ni non paraben . . More info Hartati ... 0138845618 #gemagegarvaganza  #darahrendah  #heroseorangcinderella  #mengandung  #codlahaddatu  #codkgparis  #shakleelahaddatu  #shakleesabah  #shakleetawau  #shakleekunak  #jualshaklee  #jual  #jerawatbatu  #VitaminKulitCantik  #JerawatJeragatKulitKeringRosakKusam  #VitaminShakleeTerbaik  #flawless  #ums  #ikm  #giatmara  #kolejkomunitilahaddatu  #ubatjerawat  #ruam  #gatal  #kurapsusu  #jerawat  #hsc  #krimajaib 
ESP 💖💖💖
KAYA DENGAN ASID AMINO
PROTEIN terdiri daripada 20 jenis ASID AMINO.. SOYA mempunyai 9asid amino yang diperlukan oleh badan
Dan 11 lagi asid amino ia dihasilkan oleh badan kita sendiri... KENAPA PROTEIN PENTING???
sebab, protin adalan bahan utama dalam PEMBENTUKAN PELBAGAI ORGAN DAN TISU DALAM BADAN serta KOMPONEN UTAMA KEPADA HORMON MANUSIA.
.
Setiap organ kita memerlukan protin, KEKURANGAN PROTIN MENYEBABKAN .
👉KELEMEHAN DALAM SISTEM IMUN UNTUK MELAWAN PENYAKIT, .
👉MASALAH LEBIHAN AIR YANG TINGGI DALAN BADAN, .
👉KEHILANGAN KEPEJALAN OTOT, .
👉PERUBAHAN WARNA RAMBUT, .
👉BANTUT PERTUMBUHAN, .
👉MASALAH PENGHADAMAN, .
👉MASALAN PENGHASILAN DARAH DAN HORMON .
👉dan akhirnya membawa kepada KEGAGALAN FUNGSI ORGAN YANG BOLEH BAWA KEMATIAN... .
.

Manfaat utama PROTIN .
👍awet muda
👍Baik untuk hormon .
👍Baik untuk prostat
👍Kulit remaja
👍Pembekal tenaga
👍Membaiki pigmentasi
👍Membaiki memori

pagi2 perut kosong sangatla sesuai minum esp... Kulit lebab, anjal dan parut jerawat pun mudah pudar... 🙂🤗🤗🤗🤗 .
.
More info
TATI 0138845618

#Melahirkananak  #bersalin #berpantang #menyusukananak #breastfeeding #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleekunak #shakleesandakan #shakleesabah #codlahaddatu #codkgparis #jualshaklee #shakleepromosi #gemagegarvaganza #shakleetawaukunak #shakleesarawak #HSC #nhtruelove #birthday  #surihatimrpilotraya #pengedarshaklees #pengedarshakleelahaddatu  #ums #kolejkomunitilahaddatu #jerawatbatubesar #lahaddatusabah  #vitamincterbaik #vitamincshakleemurahmalaysia #heroseorangcinderella
ESP 💖💖💖 KAYA DENGAN ASID AMINO PROTEIN terdiri daripada 20 jenis ASID AMINO.. SOYA mempunyai 9asid amino yang diperlukan oleh badan Dan 11 lagi asid amino ia dihasilkan oleh badan kita sendiri... KENAPA PROTEIN PENTING??? sebab, protin adalan bahan utama dalam PEMBENTUKAN PELBAGAI ORGAN DAN TISU DALAM BADAN serta KOMPONEN UTAMA KEPADA HORMON MANUSIA. . Setiap organ kita memerlukan protin, KEKURANGAN PROTIN MENYEBABKAN . 👉KELEMEHAN DALAM SISTEM IMUN UNTUK MELAWAN PENYAKIT, . 👉MASALAH LEBIHAN AIR YANG TINGGI DALAN BADAN, . 👉KEHILANGAN KEPEJALAN OTOT, . 👉PERUBAHAN WARNA RAMBUT, . 👉BANTUT PERTUMBUHAN, . 👉MASALAH PENGHADAMAN, . 👉MASALAN PENGHASILAN DARAH DAN HORMON . 👉dan akhirnya membawa kepada KEGAGALAN FUNGSI ORGAN YANG BOLEH BAWA KEMATIAN... . . Manfaat utama PROTIN . 👍awet muda 👍Baik untuk hormon . 👍Baik untuk prostat 👍Kulit remaja 👍Pembekal tenaga 👍Membaiki pigmentasi 👍Membaiki memori pagi2 perut kosong sangatla sesuai minum esp... Kulit lebab, anjal dan parut jerawat pun mudah pudar... 🙂🤗🤗🤗🤗 . . More info TATI 0138845618 #Melahirkananak   #bersalin  #berpantang  #menyusukananak  #breastfeeding  #shakleelahaddatu  #shakleetawau  #shakleekunak  #shakleesandakan  #shakleesabah  #codlahaddatu  #codkgparis  #jualshaklee  #shakleepromosi  #gemagegarvaganza  #shakleetawaukunak  #shakleesarawak  #HSC  #nhtruelove  #birthday   #surihatimrpilotraya  #pengedarshaklees  #pengedarshakleelahaddatu   #ums  #kolejkomunitilahaddatu  #jerawatbatubesar  #lahaddatusabah   #vitamincterbaik  #vitamincshakleemurahmalaysia  #heroseorangcinderella 
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan...
.
SET HAMIL .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 .
ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark .
.
VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya .
.
VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) .
.
BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . .
.

vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . .
.
MORE INFO
TATI 
0138845618
.
#Melahirkananak  #bersalin #berpantang #menyusukananak #breastfeeding #shakleelahaddatu #shakleetawau #shakleekunak #shakleesandakan #shakleesabah #codlahaddatu #codkgparis #jualshaklee #shakleepromosi #cute #birthday #shakleetawaukunak #shakleesarawak #mentormillenia2017 #maharajalawakmega2017 #birthday  #surihatimrpilot #pengedarshaklees #pengedarshakleelahaddatu  #ums #kolejkomunitilahaddatu #jerawatbatubesar #lahaddatusabah  #vitamincterbaik #vitamincshakleemurahmalaysia #heroseorangcinderella
💑💑💑SET HAMIL YANG WAJIB ANDA MILIKI!! semasa saya hamil anak no 3(bongsu setakat no.. hihihi) saya dah tahu shaklee ni.. sebab dah guna masa berpantang anak no2.. so sy konsisten dengan set hamil sampailah bersalin.... continue pulak untuk SET BERPANTANG yang sama dengan set bersalin tapi saya tambah ALFALFA untuk bantu tambahkan susu badan... . SET HAMIL . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . ESP - Memberikan tenaga secara berterusan, kurangkan letih, dan kurangkan strechmark . . VITAMIN C - Meningkatkan sistem imunisasi ibu supaya tidak mudan diserang demam, selesma, dan sebagainya . . VITALEA - Multivitamin terbaik, membantu dalam pembentukan sel darah marah (digalakkan ambik bersama2 vitamin c, sebab ia bantu penyerapan vitalea) . . BCOMPLEX  with folic acid - Membantu pembentukan sel darah merah dan membantu mengelakkan kecacatan pada janin . . . vitamin ni tahan sampai 2-6 bulan... so sangat JIMAT, BERKHASIAT, DAN SELAMAT.. . . . MORE INFO TATI 0138845618 . #Melahirkananak   #bersalin  #berpantang  #menyusukananak  #breastfeeding  #shakleelahaddatu  #shakleetawau  #shakleekunak  #shakleesandakan  #shakleesabah  #codlahaddatu  #codkgparis  #jualshaklee  #shakleepromosi  #cute  #birthday  #shakleetawaukunak  #shakleesarawak  #mentormillenia2017  #maharajalawakmega2017  #birthday   #surihatimrpilot  #pengedarshaklees  #pengedarshakleelahaddatu   #ums  #kolejkomunitilahaddatu  #jerawatbatubesar  #lahaddatusabah   #vitamincterbaik  #vitamincshakleemurahmalaysia  #heroseorangcinderella 
第三届全国大专交流营 文化号 之 文化•重燃
从沙巴回来的第二天就进营感觉好累好不舒服好对不起家人,觉得自己为什么要这么犯贱去虐待自己,在营里基本上每时每刻都觉得很不舒服,再加上去到一个陌生的环境,400多个陌生人出现在眼前,觉得全部人的脸都很像,很凶,很恐怖,觉得超尴尬

至:嬴政的后裔
感谢每一位组员的照顾,当然还有两位faci全程陪跑陪吃陪湿身。第一天的我们充满尴尬,别说名字,样子我也不大认得,只能以衣服来识别你们,到了第二天更惨,全部穿一样的衣服,就大概大概认你们的脸,还要出去芙蓉town 跑站,虽然说没有什么意外发生,可是就这样啦。我们可以说团结在找吃,没有胜负欲,可能我们比较大了所以觉得开心就好,在组里我没有贡献很多,只能帮忙清掉盘里的食物,以后要keep in touch 啦

至:沙华
谢谢你们从火车站出发到回来都那么照顾(其实也没有),谢谢老板们请吃,对你们也没有什么话想说,学校见

至:天鹅组
自从知道乙缘和慧嫄有去文化号就满满的期待,自全辅后都没有机会和你们见面,只能靠网络来联系,满满的思念在抱着慧嫄的时候抒发了出来,四天三夜里能够再次和你们一起生活真的很开心,虽然我们不同组,可是一有机会就聚在一起聊聊,拍照,跟鹅们报告,真的真的很开心

至:辅星高照GANG
不知怎么这班人很难召集,想拍张照片都要等到最后一天才人齐,可能大家都不同组的关系,所以很难召集大家一起拍照。大家都接棒了,我们全思见吧😘

#文化重燃 #大专青 #沙大 #嬴政的后裔 #没有胜负欲的一组 #吃吃喝喝 #鹅家聚会 #全辅聚会 #sembreak #uniLife #ums #seremban
第三届全国大专交流营 文化号 之 文化•重燃 从沙巴回来的第二天就进营感觉好累好不舒服好对不起家人,觉得自己为什么要这么犯贱去虐待自己,在营里基本上每时每刻都觉得很不舒服,再加上去到一个陌生的环境,400多个陌生人出现在眼前,觉得全部人的脸都很像,很凶,很恐怖,觉得超尴尬 至:嬴政的后裔 感谢每一位组员的照顾,当然还有两位faci全程陪跑陪吃陪湿身。第一天的我们充满尴尬,别说名字,样子我也不大认得,只能以衣服来识别你们,到了第二天更惨,全部穿一样的衣服,就大概大概认你们的脸,还要出去芙蓉town 跑站,虽然说没有什么意外发生,可是就这样啦。我们可以说团结在找吃,没有胜负欲,可能我们比较大了所以觉得开心就好,在组里我没有贡献很多,只能帮忙清掉盘里的食物,以后要keep in touch 啦 至:沙华 谢谢你们从火车站出发到回来都那么照顾(其实也没有),谢谢老板们请吃,对你们也没有什么话想说,学校见 至:天鹅组 自从知道乙缘和慧嫄有去文化号就满满的期待,自全辅后都没有机会和你们见面,只能靠网络来联系,满满的思念在抱着慧嫄的时候抒发了出来,四天三夜里能够再次和你们一起生活真的很开心,虽然我们不同组,可是一有机会就聚在一起聊聊,拍照,跟鹅们报告,真的真的很开心 至:辅星高照GANG 不知怎么这班人很难召集,想拍张照片都要等到最后一天才人齐,可能大家都不同组的关系,所以很难召集大家一起拍照。大家都接棒了,我们全思见吧😘 #文化重燃  #大专青  #沙大  #嬴政的后裔  #没有胜负欲的一组  #吃吃喝喝  #鹅家聚会  #全辅聚会  #sembreak  #uniLife  #ums  #seremban 
Ut i solen ☀️#båtliv#ums#skaris
Berjalanlah dengan penuh harapan walaupun hidup kita penuh dengan dugaan
.
.
.
Ada sebab berlakunya sesuatu perkara dan yakinlah Allah sedang menguji kita. Itu tandanya Allah sayangkan kita ❤
.
.
.
#RTEmpire #ProjectTour2k #Skillonlinestage3 #Sabahokbah #Sabah #Sarawak #Keningau #Kuching #Kotakinbalu 
#Poliku #Polimu #Polikk #Ikm #ikbn #uitm #Ums #unimas #ukm
||| RAYA MEMBERSHIP DISCOUNT ||| Assalammualaikum dan selamat petang u alls 🌷
.
.
PROMOSI RAYA😱😱😱😱 TAU !!!
.
.
Jom bermula sekarang😊💪🏽 Lambat kena tinggal, 👋🏻 Itu lah sahaja yang mampu ku katakan kepada mu 😙
.
.
Tambahan lagi saya beri diskaun modal sempena sambutan aidilfitri😉
.
.
Jom bermula sekarang !!! Jika anda serius nak buat side income dri RM100-500 sehari secara online je 📡 Kindly can DM/Contact me! Just click on my bio 😊

Business Purpose only

0149524384 [Syafiq/Pai] 📱
0149524384 [Syafiq/Pai] 📱
0149524384 [Syafiq/Pai] 📱

#newplan #newplatform #newproduct #newpayout #businessacademy360 #royalbusinessschool #rbsfan #gbecsapok #viefans #earnwhileyoulearning #gandakansimpananwang2k17 #youngmillionaire #salam4syawal #polipremier #matriks #asasi #diploma #uitmshahalam #uitmgombak #unimas #ums #pis #iphone5s
#manjaddawajada
||| RAYA MEMBERSHIP DISCOUNT ||| Assalammualaikum dan selamat petang u alls 🌷 . . PROMOSI RAYA😱😱😱😱 TAU !!! . . Jom bermula sekarang😊💪🏽 Lambat kena tinggal, 👋🏻 Itu lah sahaja yang mampu ku katakan kepada mu 😙 . . Tambahan lagi saya beri diskaun modal sempena sambutan aidilfitri😉 . . Jom bermula sekarang !!! Jika anda serius nak buat side income dri RM100-500 sehari secara online je 📡 Kindly can DM/Contact me! Just click on my bio 😊 Business Purpose only 0149524384 [Syafiq/Pai] 📱 0149524384 [Syafiq/Pai] 📱 0149524384 [Syafiq/Pai] 📱 #newplan  #newplatform  #newproduct  #newpayout  #businessacademy360  #royalbusinessschool  #rbsfan  #gbecsapok  #viefans  #earnwhileyoulearning  #gandakansimpananwang2k17  #youngmillionaire  #salam4syawal  #polipremier  #matriks  #asasi  #diploma  #uitmshahalam  #uitmgombak  #unimas  #ums  #pis  #iphone5s  #manjaddawajada 
더워가 아니라 진~짜 뜨거워 @.,@ 🔥
바다도 잔잔하고 여행때마다 날씨운은 대박인듯✨
나는 여유있는데 시간은 바쁘게 지나가네 ㅠㅠ,,, #휴가 #마지막날 
#kotakinabalu #manukanisland #sapiisland #suteraharbour #pinkmosque #bluemosque #ums #yayasansabah
Yes,We're Open 🙏
_________________________________
Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari.
(Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm
________________________________
📝 Halal Food & Beverage
📝Free Wifii
📝 indoor & outdoor
📝Meeting &Private Room
📝Event Partner
📝 Mushola
_________________________________
#harmetfestival
#harmetsolo
#harfest
#kotasolo #exploresolo #solohits
#nongkrongsolo #kulinersolo #agendasolo #solodelicious #solodelivery #uns #ums #jajansolo
Yes,We're Open 🙏 _________________________________ Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari. (Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm ________________________________ 📝 Halal Food & Beverage 📝Free Wifii 📝 indoor & outdoor 📝Meeting &Private Room 📝Event Partner 📝 Mushola _________________________________ #harmetfestival  #harmetsolo  #harfest  #kotasolo  #exploresolo  #solohits  #nongkrongsolo  #kulinersolo  #agendasolo  #solodelicious  #solodelivery  #uns  #ums  #jajansolo 
Latepost banget nih, foto sisa kemarin main ke solo sekalian silaturahmi ke abang kelas waktu di pondok @aldy_hanf thanks bnget boss ku untuk semua jamuannya 🙏 .
.
.
.
#dolansolo 
#ums 
#fakultasfarmasi
Latepost banget nih, foto sisa kemarin main ke solo sekalian silaturahmi ke abang kelas waktu di pondok @aldy_hanf thanks bnget boss ku untuk semua jamuannya 🙏 . . . . #dolansolo  #ums  #fakultasfarmasi 
taqaballahu minna wa minkum
mohon maaf lahir dan batin,,, hari ini kami sudah buka,, monggo pinarak.. salam semangattt
pedasnya membakar semangattt

#bebekmotivasi #kulinersolo #kulinerhalal #solo #bebekenak #repost #jelajahsolo #sologreatsale #kuliner #jajansolo #umssolo #kulinerums #batiksolo
#ums #ayamgoreng #ayambakar #bebekgoreng #bebekbakar #restosolo #soloculinary #solodelicious #solofoodgram
#psikologiums #sipilums #kedokteranums
CHICKEN CHOP
.
.
Rp 25.000
📌 Solo's Bistro, Jln Slamet Riyadi no 183 
Taste: 7.9/10

Look at those crispiness wahahahhaha
Di zoom zoom ya fotonya mas bro dan mbak sis biar tambah ngiler liat kriuknya

#soloinfo #soloculinary #makanansolo #jelajahsolo #soloraya #like4like #infosolo #kulinersolo #kulinerdisolo #surakarta #kekinian #followforfollow #f4f #instafood #exploresolo #solofood #mcd #bananatop #solohits #karanganyar #uns #ums #soloasik #solobistro
CHICKEN CHOP . . Rp 25.000 📌 Solo's Bistro, Jln Slamet Riyadi no 183 Taste: 7.9/10 Look at those crispiness wahahahhaha Di zoom zoom ya fotonya mas bro dan mbak sis biar tambah ngiler liat kriuknya #soloinfo  #soloculinary  #makanansolo  #jelajahsolo  #soloraya  #like4like  #infosolo  #kulinersolo  #kulinerdisolo  #surakarta  #kekinian  #followforfollow  #f4f  #instafood  #exploresolo  #solofood  #mcd  #bananatop  #solohits  #karanganyar  #uns  #ums  #soloasik  #solobistro 
Penjimatan yang berganda-ganda!
Penjimatan yang berganda-ganda!
Syukurlah...
Syukurlah...
Jomm!
Jomm!
Mengapa Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik??
Mengapa Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik??
👏👏👏 Massive Congrats to all Achievers Nepalise working in Malaysia by making income in 1 month as Part Time
.
Power Winner Team .
Amazing n keep it up your leadership 
Recognition on 27/6/2017 @ One South KL
.
.
#EliteCrew #ProjekOnline2017 #ukm #upm #uitm #unimas #ump #ums #politeknik #sarawak #sabah #kotakinabalu #selangor #singapore #indonesia #nepal #brunei #seremban #kualalumpur #putrajaya #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #newproject #entrepreneurship #entertainment #onlinebusiness #youcanduit #freedom #financialfreedom
👏👏👏 Massive Congrats to all Achievers Nepalise working in Malaysia by making income in 1 month as Part Time . Power Winner Team . Amazing n keep it up your leadership Recognition on 27/6/2017 @ One South KL . . #EliteCrew  #ProjekOnline2017  #ukm  #upm  #uitm  #unimas  #ump  #ums  #politeknik  #sarawak  #sabah  #kotakinabalu  #selangor  #singapore  #indonesia  #nepal  #brunei  #seremban  #kualalumpur  #putrajaya  #berniagadarirumah  #sideincomemalaysia  #newproject  #entrepreneurship  #entertainment  #onlinebusiness  #youcanduit  #freedom  #financialfreedom 
Photoboth reuni dan halalbihalal UMS fak hukum. The adhiwangsa
.
.
.
#ums #umssurakarta #adhiwangsahotelsolo #theadhiwangsahotel #photoboth #reuni #photobothsolo #photocorner #photobothsemarang #photobothjogja
OBLONG SHAWL .
.
🌸 Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
🌸 Measurement : 2m × 0.75m
.
🌸 Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . 🌸 Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . 🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS . 🌸 Measurement : 2m × 0.75m . 🌸 Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
JOM DAPATKAN LED SHOES NI SKRG!! SEBAB HARGA SEKRNG TNGAH 🔥 MURAH!! 🔥 .
.
.
JOM LAJU2 DM OR WHATSAPP KAMI 
0⃣1⃣7⃣3⃣7⃣6⃣9⃣0⃣4⃣0⃣
.
.
#phantagerow
#SABAH #UNDUKNAGADAUSABAH #UNDUKNGADAU2017
#GADGETKK 
#gadgetsabah
#iphonemurahsabah
#kotakinabalu 
#pulaumamutik
#pulaumanukan
#pulausapi
#sabah 
#kotakinabalu 
#keningau
#kk
#sabahan
#artissabah
#uitmsabah 
#umssabah 
#ums
#hariraya
#hariraya2017
#sherryibrahim 
#shahilaamzah
I tried to empty my phone memory by deleting not important stuffs but found this...😂😂😂 #throwback #fsmpfamilyday #2016  #UMS
Alan Walker Hoodie 😍

Harga Kita Rm80 termasuk postage 😇
Size M , L , XL 💥
.
Berminat boleh ss dan pm
.
#kepalamurah #kepalamurah2 #kepalamurah3 #hensem  #segakbergaya  #adidas #nike #newbalance #berkualiti  #bergayasakan #kacakdantampan #palingmurah #terbaik #ramadhan #rilek #ums #usim #um #unisza #utm #uitm #upnm #upsi #uthm
Stylish Backpack 🤗
Design 😎
Harga Pasaran Rm80 😭
Harga Kita Rm45 termasuk postage 😃
💯 High quality
.
Berminat boleh ss dan pm
.
#kepalamurah #kepalamurah2 #kepalamurah3 #hensem  #segakbergaya  #adidas #nike #newbalance #berkualiti  #bergayasakan #kacakdantampan #palingmurah #terbaik #ramadhan #rilek #ums #usim #um #unisza #utm #uitm #upnm #upsi #uthm
A Fresh Testimonial from my Customer "saya memang jenis yang sangat susah mahu membuang,tapi sejak amalkan Herblax sangat2 berkesan buat saya" - Customer Herblax

Mari kita baca apa yang bestnya tentang herblax ni.. 😍Kebaikan HerbaLax □pembersihan najis yang tersekat
□meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
□membantu masalah sembelit
□tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
□mengempiskan perut □membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. □sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba. 🙋Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? □pengamal tegar ubat tahan sakit.
□mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit □mereka yang banyak jerawat
□pesakit gout
□mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen

Mahu bersihkan usus dengan selamat? Whatsapp #Diana_0168222603 .
.
#pengedarshaklee0168222603
#shakleesabah #dianastories
#herblax_diana #liveamazing
#polluxBiz #julaplembut #GengBasSekolah #shaklee #detox #ctdk #pengedarshakleemalaysia #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeputatan #ums #uitm #sabahan #localfood #shakleeviral #vivix
A Fresh Testimonial from my Customer "saya memang jenis yang sangat susah mahu membuang,tapi sejak amalkan Herblax sangat2 berkesan buat saya" - Customer Herblax Mari kita baca apa yang bestnya tentang herblax ni.. 😍Kebaikan HerbaLax □pembersihan najis yang tersekat □meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita □membantu masalah sembelit □tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi □mengempiskan perut □membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. □sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba. 🙋Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? □pengamal tegar ubat tahan sakit. □mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit □mereka yang banyak jerawat □pesakit gout □mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen Mahu bersihkan usus dengan selamat? Whatsapp #Diana_0168222603  . . #pengedarshaklee0168222603  #shakleesabah  #dianastories  #herblax_diana  #liveamazing  #polluxBiz  #julaplembut  #GengBasSekolah  #shaklee  #detox  #ctdk  #pengedarshakleemalaysia  #pengedarshakleekotakinabalu  #pengedarshakleesabah  #pengedarshakleeputatan  #ums  #uitm  #sabahan  #localfood  #shakleeviral  #vivix 
Belajar ketekunan,teknik,kesabaran dan pantang menyerah untuk Jadi sang juara.😅😂
.
.
Edisin eman2 kalau di buang. .
#porsa2016#prkanolahragasenimahasisea#mahasiswaums#ums#taekwondomahameru#mahamerusukoharjo#taekwondoindonesia #taekwondo
Nantikan paket-paket tour dari kami sagitours dengan tujuan-tujuan yang menarik, menawan, hits dan yang pasti bikin Kasagi melupakan masa lalu karna memikirkan masa depan bersamanya untuk bisa menikmati indahnya Indonesia, tentunya bagi pria dengan wanita begitupun sebaliknya tapi yang sudah halal yah Kasagi hihihi ^.^
Nantikan paket-paket tour dari kami sagitours dengan tujuan-tujuan yang menarik, menawan, hits dan yang pasti bikin Kasagi melupakan masa lalu karna memikirkan masa depan bersamanya untuk bisa menikmati indahnya Indonesia, tentunya bagi pria dengan wanita begitupun sebaliknya tapi yang sudah halal yah Kasagi hihihi ^.^
Recomended
Cheff & Barista
Kittah 🙏
_______________________________
Harmet Festival
Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari.
(Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma)
________________________________
📝 Halal Food & Beverage
📝Free Wifii
📝 indoor & outdoor
📝Meeting &Private Room
📝Event Partner
📝 Mushola
_________________________________
#harmetfestival
#harmetsolo
#harfest
#kotasolo #exploresolo #solohits
#nongkrongsolo #kulinersolo #agendasolo #solodelicious #solodelivery #gojecksolo #uns #ums #jajansolo
Recomended Cheff & Barista Kittah 🙏 _______________________________ Harmet Festival Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari. (Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) ________________________________ 📝 Halal Food & Beverage 📝Free Wifii 📝 indoor & outdoor 📝Meeting &Private Room 📝Event Partner 📝 Mushola _________________________________ #harmetfestival  #harmetsolo  #harfest  #kotasolo  #exploresolo  #solohits  #nongkrongsolo  #kulinersolo  #agendasolo  #solodelicious  #solodelivery  #gojecksolo  #uns  #ums  #jajansolo 
Raya ke 4 sdh ni hari😃

Orang KK 2-3org Sdh menanya bila blk sana minta cod vitamin 😅 saya ada d KK Jumaat ni ya. Skrg masih d Beaufort.

Siapa mahu READYSTOCK VITAMIN SHAKLEE area BEAUFORT.

Whatsapp: 016-8068065
Boleh Jumpa d Pekan hari ini.

#ShakleeSabah
#shakleepetagas
#shakleepenampang
#shakleekinarut
#shakleelokkawi
#shakleebeaufort
#shakleepapar
#shakleelikas
#shakleeinanam
#shakleeluyang
#shakleekeningau
#Shakleeputatan
#shakleeranau
#shakleekotamarudu
#shakleetuaran
#shakleekk
#shakleebrunei
#shakleekotabelud
#shakleekepayan
#Shakleeums
#uitmsabah
#ums
#shakleeoneborneo
#Vivixshaklee
#Vivixshakleesabah
#uitmsabah
#Espshaklee
#PengedarVivixshaklee
#pengedarvivixshakleesabah
#pengedarshakleesabah
#Shakleekotakinabalu
Raya ke 4 sdh ni hari😃 Orang KK 2-3org Sdh menanya bila blk sana minta cod vitamin 😅 saya ada d KK Jumaat ni ya. Skrg masih d Beaufort. Siapa mahu READYSTOCK VITAMIN SHAKLEE area BEAUFORT. Whatsapp: 016-8068065 Boleh Jumpa d Pekan hari ini. #ShakleeSabah  #shakleepetagas  #shakleepenampang  #shakleekinarut  #shakleelokkawi  #shakleebeaufort  #shakleepapar  #shakleelikas  #shakleeinanam  #shakleeluyang  #shakleekeningau  #Shakleeputatan  #shakleeranau  #shakleekotamarudu  #shakleetuaran  #shakleekk  #shakleebrunei  #shakleekotabelud  #shakleekepayan  #Shakleeums  #uitmsabah  #ums  #shakleeoneborneo  #Vivixshaklee  #Vivixshakleesabah  #uitmsabah  #Espshaklee  #PengedarVivixshaklee  #pengedarvivixshakleesabah  #pengedarshakleesabah  #Shakleekotakinabalu 
💰 IDR = 15K (include Puding,FrenchFries ,Ice Tea & Reffilable Rice)
Package Event /BirthDay party/Arisan/Reuni,etc
_______________________________
@harmetsolo
Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari.
(Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm
________________________________
📝 Halal Food & Beverage
📝Free Wifii
📝 indoor & outdoor
📝Meeting &Private Room
📝Event Partner
📝 Mushola
_________________________________
#harmetfestival
#harmetsolo
#harfest
#kotasolo #exploresolo #solohits
#nongkrongsolo #kulinersolo #agendasolo #solodelicious #solodelivery #uns #ums #jajansolo
#arisan #reuni
#birthdayparty #kids
💰 IDR = 15K (include Puding,FrenchFries ,Ice Tea & Reffilable Rice) Package Event /BirthDay party/Arisan/Reuni,etc _______________________________ @harmetsolo Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari. (Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm ________________________________ 📝 Halal Food & Beverage 📝Free Wifii 📝 indoor & outdoor 📝Meeting &Private Room 📝Event Partner 📝 Mushola _________________________________ #harmetfestival  #harmetsolo  #harfest  #kotasolo  #exploresolo  #solohits  #nongkrongsolo  #kulinersolo  #agendasolo  #solodelicious  #solodelivery  #uns  #ums  #jajansolo  #arisan  #reuni  #birthdayparty  #kids 
OBLONG SHAWL .
.
🌸 Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
🌸 Measurement : 2m × 0.75m
.
🌸 Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . 🌸 Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . 🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS . 🌸 Measurement : 2m × 0.75m . 🌸 Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
🌸 Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
🌸 Measurement : 2m × 0.75m
.
🌸 Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . 🌸 Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . 🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS . 🌸 Measurement : 2m × 0.75m . 🌸 Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
sebuah impian yang ingin di capai agar dapat menjadi kebanggaan keluargaa 
#ums
#singgahsekejap
#impianygmembara💪
🍨+🍗+🍻
New Menu ayam GoFood
💰 IDR = 10K (Free Ice Tea & Reffilable Rice)
_______________________________
@harmetsolo
Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari.
(Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm
________________________________
📝 Halal Food & Beverage
📝Free Wifii
📝 indoor & outdoor
📝Meeting &Private Room
📝Event Partner
📝 Mushola
_________________________________
#harmetfestival
#harmetsolo
#harfest
#kotasolo #exploresolo #solohits
#nongkrongsolo #kulinersolo #agendasolo #solodelicious #solodelivery #uns #ums #jajansolo
🍨+🍗+🍻 New Menu ayam GoFood 💰 IDR = 10K (Free Ice Tea & Reffilable Rice) _______________________________ @harmetsolo Jl.Yosodipuro 122,Mangkubumen,Banjarsari. (Depan Solo Mall Paragon /Sebelah Apotek Kencana Kimia Farma) -Open Daily : 3pm-11pm ________________________________ 📝 Halal Food & Beverage 📝Free Wifii 📝 indoor & outdoor 📝Meeting &Private Room 📝Event Partner 📝 Mushola _________________________________ #harmetfestival  #harmetsolo  #harfest  #kotasolo  #exploresolo  #solohits  #nongkrongsolo  #kulinersolo  #agendasolo  #solodelicious  #solodelivery  #uns  #ums  #jajansolo 
OBLONG SHAWL .
.
🌸 Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
🌸 Measurement : 2m × 0.75m
.
🌸 Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . 🌸 Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . 🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS . 🌸 Measurement : 2m × 0.75m . 🌸 Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
🌸 Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
🌸 Measurement : 2m × 0.75m
.
🌸 Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . 🌸 Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . 🌸 Postage : Rm8SM, Rm12SS . 🌸 Measurement : 2m × 0.75m . 🌸 Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
Terakhir kali kesini kurang lebih setahun lalu, restorannya sudah ada dan masjidnya masih dalam taraf pembangunan. Waktu itu agak-agak susah kalau mau buang air besar/kecil karena kamar mandi amat sangat terbatas dan itupun tidak terurus. Saya ingat waktu itu ke kamar mandi tidak ada air dan baunya pun pesing sangat tidak nyaman.
Tapi kalau sekarang, di samping masjid ada banyak kamar mandi, terpisah antara pria dan wanita (ada kali ya 10 kamar mandi pria). Dan termasuk kategori terawat untuk kamar mandi umum. Lumayan bersih, ada di kasih kamper biar tidak bau, wadah airnya pun besar, air mengalir lancar,  ruangannya pun lumayan lah, jadi kalau mau numpang mandi bisa. Kali-kali aja kan yang habis olah raga disini pengen langsung mandi? 😁
#DuoGembul #DuoGembulJalanJalan #KembaraKembarTakNakal #BlusukanSolo #OlahRagaPagi #Edupark #UMS #JelajahSolo #KotaSolo
Terakhir kali kesini kurang lebih setahun lalu, restorannya sudah ada dan masjidnya masih dalam taraf pembangunan. Waktu itu agak-agak susah kalau mau buang air besar/kecil karena kamar mandi amat sangat terbatas dan itupun tidak terurus. Saya ingat waktu itu ke kamar mandi tidak ada air dan baunya pun pesing sangat tidak nyaman. Tapi kalau sekarang, di samping masjid ada banyak kamar mandi, terpisah antara pria dan wanita (ada kali ya 10 kamar mandi pria). Dan termasuk kategori terawat untuk kamar mandi umum. Lumayan bersih, ada di kasih kamper biar tidak bau, wadah airnya pun besar, air mengalir lancar, ruangannya pun lumayan lah, jadi kalau mau numpang mandi bisa. Kali-kali aja kan yang habis olah raga disini pengen langsung mandi? 😁 #DuoGembul  #DuoGembulJalanJalan  #KembaraKembarTakNakal  #BlusukanSolo  #OlahRagaPagi  #Edupark  #UMS  #JelajahSolo  #KotaSolo 
Jangan lewatkan temu kangen Alumnus SMA BATIK 1 REUNI 30 tahun..acara kangen kangenan srkaligus halal bihalal 1438 h #teplok_pujasera 
Acara diselenggarakan hari Rabu 28 Juni 2017 pukul 10.00- selesai.

Open daily
09.00 - 24.00
Jl. Adisucipto no.42 colomadu
reservation : pujasera.teplok@gmail.com
Phone : 085647145019

#solokuliner #kulinerdisolo #jajansolo #jelajahsolo #solodelicious #wedangansolo #soloculinary #freefollowers#kulinerdisolo#like4like#ums
HI happy mood raya.. Disni ada sedikit collection by sabahbahshop,so ni kita panggil led sandals so memang super lebut dan trending.. #limitededition.. .
.
HARGA MAMPU MILIK LAJU2..
COLOUR SANDAL , BLACK AND WHITE SAHAJA
.
.
JOM LAJU2 DM OR WHATSAPP KAMI 
0⃣1⃣7⃣3⃣7⃣6⃣9⃣0⃣4⃣0⃣
.
.
#phantagerow
#SABAH #UNDUKNAGADAUSABAH #UNDUKNGADAU2017
#GADGETKK 
#gadgetsabah
#iphonemurahsabah
#kotakinabalu 
#pulaumamutik
#pulaumanukan
#pulausapi
#sabah 
#kotakinabalu 
#keningau
#kk
#sabahan
#artissabah
#uitmsabah 
#umssabah 
#ums
#hariraya
#hariraya2017
#shahilaamzah
HI happy mood raya.. Disni ada sedikit collection by sabahbahshop,so ni kita panggil led sandals so memang super lebut dan trending.. #limitededition .. . . HARGA MAMPU MILIK LAJU2.. COLOUR SANDAL , BLACK AND WHITE SAHAJA . . JOM LAJU2 DM OR WHATSAPP KAMI 0⃣1⃣7⃣3⃣7⃣6⃣9⃣0⃣4⃣0⃣ . . #phantagerow  #SABAH  #UNDUKNAGADAUSABAH  #UNDUKNGADAU2017  #GADGETKK  #gadgetsabah  #iphonemurahsabah  #kotakinabalu  #pulaumamutik  #pulaumanukan  #pulausapi  #sabah  #kotakinabalu  #keningau  #kk  #sabahan  #artissabah  #uitmsabah  #umssabah  #ums  #hariraya  #hariraya2017  #shahilaamzah 
Selamat pagi, Yuk yang mau Order masih ada sisa stok adidas casualnya baik cewek atau cowok. INGAT !! Gak cepat kehabisan hlo yaaa... 😍 apalagi yang kebanyakan tanya pasti kelaut.. Xixixiixi.. 😌

Belanja Aman, Nyaman, dan Mudah Hanya di SOLO_SNEAKERS1923 👍👌 #solo_sneakers1923 🙌🙌 #converse #conversemurah #converseallstar #sepatuconverse #unisri #adidassuperstar #sepatumurah #sepatusolo #sepatujakarta #karanganyar #sukoharjo #jalanjalan #ayodolan #wonderfulindonesia #sepatusemarang #solo #ums #jakarta #onlineshopjakarta #jakartabarat #jakartatimur #bandung #testimoni #uns #sepatunike #adidas #adidasgazelle
Selamat pagi, Yuk yang mau Order masih ada sisa stok adidas casualnya baik cewek atau cowok. INGAT !! Gak cepat kehabisan hlo yaaa... 😍 apalagi yang kebanyakan tanya pasti kelaut.. Xixixiixi.. 😌 Belanja Aman, Nyaman, dan Mudah Hanya di SOLO_SNEAKERS1923 👍👌 #solo_sneakers1923  🙌🙌 #converse  #conversemurah  #converseallstar  #sepatuconverse  #unisri  #adidassuperstar  #sepatumurah  #sepatusolo  #sepatujakarta  #karanganyar  #sukoharjo  #jalanjalan  #ayodolan  #wonderfulindonesia  #sepatusemarang  #solo  #ums  #jakarta  #onlineshopjakarta  #jakartabarat  #jakartatimur  #bandung  #testimoni  #uns  #sepatunike  #adidas  #adidasgazelle 
We are stoked for this! We can't wait to extra rock faces off! #UMS #thedenverpost #denvernightlife #denvermusic #ums #decaturband #bolderbeat #denver
Hai semua di sini sedikit review kalau korang dah pakai led shoes tu.. Jangan risau sebab led sy jual ni bole cas tau.. Pastikan original ya..💝💝
.
.
JOM LAJU2 DM OR WHATSAPP KAMI 
0⃣1⃣7⃣3⃣7⃣6⃣9⃣0⃣4⃣0⃣
.
.
#phantagerow
#SABAH #UNDUKNAGADAUSABAH #UNDUKNGADAU2017
#GADGETKK 
#gadgetsabah
#iphonemurahsabah
#kotakinabalu 
#pulaumamutik
#pulaumanukan
#pulausapi
#sabah 
#kotakinabalu 
#keningau
#kk
#sabahan
#artissabah
#uitmsabah 
#umssabah 
#ums
#hariraya
#hariraya2017
Hai semua di sini sedikit review kalau korang dah pakai led shoes tu.. Jangan risau sebab led sy jual ni bole cas tau.. Pastikan original ya..💝💝 . . JOM LAJU2 DM OR WHATSAPP KAMI 0⃣1⃣7⃣3⃣7⃣6⃣9⃣0⃣4⃣0⃣ . . #phantagerow  #SABAH  #UNDUKNAGADAUSABAH  #UNDUKNGADAU2017  #GADGETKK  #gadgetsabah  #iphonemurahsabah  #kotakinabalu  #pulaumamutik  #pulaumanukan  #pulausapi  #sabah  #kotakinabalu  #keningau  #kk  #sabahan  #artissabah  #uitmsabah  #umssabah  #ums  #hariraya  #hariraya2017