an online Instagram web viewer

#unimas medias

Photos

Feliz #miรฉrcoles y #ombligote de la semana! De nuevo tenemos ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆโ›ˆโ›ˆโ›ˆ hoy en #Houston, #Galveston, #Freeport y #Beaumont. En toda nuestra regiรณn veremos agua en mayor o menor medida. โ˜”๏ธ cerca, amigos! Hoy es un dรญa especial, con sorpresa incluida que podrรฉis ver muy muy pronto... tic โฑtac tic โฑtac!  Os adelanto que @makeupby_pat me va a poner muy guapa!! Luego os muestro fotos del #BehindTheScenes #Yay! #Feliz #wednesday #Smile #Spanish #univision45 #Unimas #Romper #OutfitOfTheDay #Texas #Houston #ClaraNoticiasTv #claratrullenque #Live #Love and #Laugh as much as you #breathe
Feliz #miรฉrcoles  y #ombligote  de la semana! De nuevo tenemos ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆโ›ˆโ›ˆโ›ˆ hoy en #Houston , #Galveston , #Freeport  y #Beaumont . En toda nuestra regiรณn veremos agua en mayor o menor medida. โ˜”๏ธ cerca, amigos! Hoy es un dรญa especial, con sorpresa incluida que podrรฉis ver muy muy pronto... tic โฑtac tic โฑtac! Os adelanto que @makeupby_pat me va a poner muy guapa!! Luego os muestro fotos del #BehindTheScenes  #Yay ! #Feliz  #wednesday  #Smile  #Spanish  #univision45  #Unimas  #Romper  #OutfitOfTheDay  #Texas  #Houston  #ClaraNoticiasTv  #claratrullenque  #Live  #Love  and #Laugh  as much as you #breathe 
Alhamdulillah after raya :

New Platform
New Business 
New Product 
New Plan
New Pay out 100%

Superb Product with very superb marketing planning. Very strong and tight teamsupport ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž New Product & New Trend !!! 100% Bonus Payout per Sales ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Be Pioneer Now !!!
Lock In your Position Now !!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dont miss your ' OFFER RAYA ' โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Membership DISCOUNT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ
.
.
.
.
For business purpose
0173974052 (maisarah)
0173974052 (maisarah)
0173974052 (maisarah)
.
#gbecsapok #rbsfans #viefans #royalbusinessschool #rayalagi
#rayawithassignment #uitm #uia #parttimejer #studentponbolebuat #sarawak #sabah #malaysia #unimas #unikl ๏ธ
Alhamdulillah after raya : New Platform New Business New Product New Plan New Pay out 100% Superb Product with very superb marketing planning. Very strong and tight teamsupport ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž New Product & New Trend !!! 100% Bonus Payout per Sales ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Be Pioneer Now !!! Lock In your Position Now !!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dont miss your ' OFFER RAYA ' โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Membership DISCOUNT โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ . . . . For business purpose 0173974052 (maisarah) 0173974052 (maisarah) 0173974052 (maisarah) . #gbecsapok  #rbsfans  #viefans  #royalbusinessschool  #rayalagi  #rayawithassignment  #uitm  #uia  #parttimejer  #studentponbolebuat  #sarawak  #sabah  #malaysia  #unimas  #unikl  ๏ธ
Berjalanlah dengan penuh harapan walaupun hidup kita penuh dengan dugaan
.
.
.
Ada sebab berlakunya sesuatu perkara dan yakinlah Allah sedang menguji kita. Itu tandanya Allah sayangkan kita โค
.
.
.
#RTEmpire #ProjectTour2k #Skillonlinestage3 #Sabahokbah #Sabah #Sarawak #Keningau #Kuching #Kotakinbalu 
#Poliku #Polimu #Polikk #Ikm #ikbn #uitm #Ums #unimas #ukm
||| RAYA MEMBERSHIP DISCOUNT ||| Assalammualaikum dan selamat petang u alls ๐ŸŒท
.
.
PROMOSI RAYA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ TAU !!!
.
.
Jom bermula sekarang๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Lambat kena tinggal, ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Itu lah sahaja yang mampu ku katakan kepada mu ๐Ÿ˜™
.
.
Tambahan lagi saya beri diskaun modal sempena sambutan aidilfitri๐Ÿ˜‰
.
.
Jom bermula sekarang !!! Jika anda serius nak buat side income dri RM100-500 sehari secara online je ๐Ÿ“ก Kindly can DM/Contact me! Just click on my bio ๐Ÿ˜Š

Business Purpose only

0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ
0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ
0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ

#newplan #newplatform #newproduct #newpayout #businessacademy360 #royalbusinessschool #rbsfan #gbecsapok #viefans #earnwhileyoulearning #gandakansimpananwang2k17 #youngmillionaire #salam4syawal #polipremier #matriks #asasi #diploma #uitmshahalam #uitmgombak #unimas #ums #pis #iphone5s
#manjaddawajada
||| RAYA MEMBERSHIP DISCOUNT ||| Assalammualaikum dan selamat petang u alls ๐ŸŒท . . PROMOSI RAYA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ TAU !!! . . Jom bermula sekarang๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Lambat kena tinggal, ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Itu lah sahaja yang mampu ku katakan kepada mu ๐Ÿ˜™ . . Tambahan lagi saya beri diskaun modal sempena sambutan aidilfitri๐Ÿ˜‰ . . Jom bermula sekarang !!! Jika anda serius nak buat side income dri RM100-500 sehari secara online je ๐Ÿ“ก Kindly can DM/Contact me! Just click on my bio ๐Ÿ˜Š Business Purpose only 0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ 0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ 0149524384 [Syafiq/Pai] ๐Ÿ“ฑ #newplan  #newplatform  #newproduct  #newpayout  #businessacademy360  #royalbusinessschool  #rbsfan  #gbecsapok  #viefans  #earnwhileyoulearning  #gandakansimpananwang2k17  #youngmillionaire  #salam4syawal  #polipremier  #matriks  #asasi  #diploma  #uitmshahalam  #uitmgombak  #unimas  #ums  #pis  #iphone5s  #manjaddawajada 
99G LIMITED EDITION
(pre order)

HANYA RM170 SAHAJA

TERMASUK POSTAGE

SIZE UK5-UK11

________________________________

Setiap pembelian kasut akan diberi nike gymsack atau adidas gymsack secara percuma

Proses penghantaran barangan pre order akan mengambil masa selama 10-15 hari

WHATSAPP:01114345904

#adidas #kasutbola #adidasmalaysia #johorean #poliku #polikk #polimas #politeknikmukah #uitmpermatangpauh #uitmks2 #uitmshahalam #usm #upsi #ump #upm #ukm #unikl #unimas #utm #uthm #instashopmalaysia #igshopmalaysia #damasshoesshop
99G LIMITED EDITION (pre order) HANYA RM170 SAHAJA TERMASUK POSTAGE SIZE UK5-UK11 ________________________________ Setiap pembelian kasut akan diberi nike gymsack atau adidas gymsack secara percuma Proses penghantaran barangan pre order akan mengambil masa selama 10-15 hari WHATSAPP:01114345904 #adidas  #kasutbola  #adidasmalaysia  #johorean  #poliku  #polikk  #polimas  #politeknikmukah  #uitmpermatangpauh  #uitmks2  #uitmshahalam  #usm  #upsi  #ump  #upm  #ukm  #unikl  #unimas  #utm  #uthm  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #damasshoesshop 
SLAMAT HARI RAYAAA!!! CHARMS SAKAN RAYA MASIH ADA KORANG! sale gila2 sbb nak smuaaaaaa mampu try charms yg super best ni! Nak tau ape on sale?! Cont reading
.
.
.
CHARMS FOUNDATION RM49 ( normal price RM59)
CHARMS CLEANSER N MAKEUP REMOVER RM49 ( NP RM59)
KAISYA SERUM RM75 (NP RM89)
STARGLOW SCRUB RM40 (NP RM45)
.
whatsapp je kami di +6010 966 0482
.
.
#starglow 
#charmsglow 
#charmsfoundation 
#sayajual #bazaarpaknil #sayajualonline #unimas #uitmsamarahan #kamekjual #kuchingonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineshop #nakcantik #kulitsihat #kamekjual #poliku #agentwanted #faharaskincare #upmbintulu #tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #naturalscrub #vitc
SLAMAT HARI RAYAAA!!! CHARMS SAKAN RAYA MASIH ADA KORANG! sale gila2 sbb nak smuaaaaaa mampu try charms yg super best ni! Nak tau ape on sale?! Cont reading . . . CHARMS FOUNDATION RM49 ( normal price RM59) CHARMS CLEANSER N MAKEUP REMOVER RM49 ( NP RM59) KAISYA SERUM RM75 (NP RM89) STARGLOW SCRUB RM40 (NP RM45) . whatsapp je kami di +6010 966 0482 . . #starglow  #charmsglow  #charmsfoundation  #sayajual  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #unimas  #uitmsamarahan  #kamekjual  #kuchingonlineshop  #sarawakonlineshop  #sabahonlineshop  #nakcantik  #kulitsihat  #kamekjual  #poliku  #agentwanted  #faharaskincare  #upmbintulu  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #naturalscrub  #vitc 
SLAMAT HARI RAYAAA!!! CHARMS SAKAN RAYA MASIH ADA KORANG! sale gila2 sbb nak smuaaaaaa mampu try charms yg super best ni! Nak tau ape on sale?! Cont reading
.
.
.
CHARMS FOUNDATION RM49 ( normal price RM59)
CHARMS CLEANSER N MAKEUP REMOVER RM49 ( NP RM59)
KAISYA SERUM RM75 (NP RM89)
STARGLOW SCRUB RM40 (NP RM45)
.
whatsapp je kami di +6010 966 0482
.
.
#starglow 
#charmsglow 
#charmsfoundation 
#sayajual #bazaarpaknil #sayajualonline #unimas #uitmsamarahan #kamekjual #kuchingonlineshop #sarawakonlineshop #sabahonlineshop #nakcantik #kulitsihat #kamekjual #poliku #agentwanted #faharaskincare #upmbintulu #tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #naturalscrub #vitc
SLAMAT HARI RAYAAA!!! CHARMS SAKAN RAYA MASIH ADA KORANG! sale gila2 sbb nak smuaaaaaa mampu try charms yg super best ni! Nak tau ape on sale?! Cont reading . . . CHARMS FOUNDATION RM49 ( normal price RM59) CHARMS CLEANSER N MAKEUP REMOVER RM49 ( NP RM59) KAISYA SERUM RM75 (NP RM89) STARGLOW SCRUB RM40 (NP RM45) . whatsapp je kami di +6010 966 0482 . . #starglow  #charmsglow  #charmsfoundation  #sayajual  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #unimas  #uitmsamarahan  #kamekjual  #kuchingonlineshop  #sarawakonlineshop  #sabahonlineshop  #nakcantik  #kulitsihat  #kamekjual  #poliku  #agentwanted  #faharaskincare  #upmbintulu  #tvalhijrah  #nasilemakkopio  #tv9  #naturalscrub  #vitc 
dua dua code fav nad ๐Ÿ˜ nak glemer glemer sikit taruh code beige nak nampak ayu natural look taruh natural code. apa susah heheh
.
.
Nadiah fauzi:
๐Ÿ“ฒ 012-361-2159
๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas
๐ŸŽ Free gift
๐ŸŽ€ TeamFL
๐ŸŽˆ TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #lipsmatte #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream
dua dua code fav nad ๐Ÿ˜ nak glemer glemer sikit taruh code beige nak nampak ayu natural look taruh natural code. apa susah heheh . . Nadiah fauzi: ๐Ÿ“ฒ 012-361-2159 ๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas ๐ŸŽ Free gift ๐ŸŽ€ TeamFL ๐ŸŽˆ TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #muamalaysia  #muatutorial  #foundationkorea  #facemistgreentea  #supportlocal  #lipstickmurah  #basicmakeup  #brushmurahmalaysia  #brushmurah  #kingcoco  #asyallie  #lipsmatte  #bccreambydyana  #unimas  #uia  #sungaibuloh  #concelearmalaysia  #concelearmurah  #lipstickmatte  #lipstickmurahmalaysia  #lipscream 
Penjimatan yang berganda-ganda!
Penjimatan yang berganda-ganda!
Syukurlah...
Syukurlah...
Jomm!
Jomm!
Mengapa Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik??
Mengapa Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Massive Congrats to all Achievers Nepalise working in Malaysia by making income in 1 month as Part Time
.
Power Winner Team .
Amazing n keep it up your leadership 
Recognition on 27/6/2017 @ One South KL
.
.
#EliteCrew #ProjekOnline2017 #ukm #upm #uitm #unimas #ump #ums #politeknik #sarawak #sabah #kotakinabalu #selangor #singapore #indonesia #nepal #brunei #seremban #kualalumpur #putrajaya #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #newproject #entrepreneurship #entertainment #onlinebusiness #youcanduit #freedom #financialfreedom
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Massive Congrats to all Achievers Nepalise working in Malaysia by making income in 1 month as Part Time . Power Winner Team . Amazing n keep it up your leadership Recognition on 27/6/2017 @ One South KL . . #EliteCrew  #ProjekOnline2017  #ukm  #upm  #uitm  #unimas  #ump  #ums  #politeknik  #sarawak  #sabah  #kotakinabalu  #selangor  #singapore  #indonesia  #nepal  #brunei  #seremban  #kualalumpur  #putrajaya  #berniagadarirumah  #sideincomemalaysia  #newproject  #entrepreneurship  #entertainment  #onlinebusiness  #youcanduit  #freedom  #financialfreedom 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
Wayback 2002... Maureen and I in a bus go to Miri for photography fields trips to Bario. Kenangan manis di bario bersama2 geng2 camera slr. Thanks Maureen for this old photo. Its been 15 years already. 
#adidas #friendship #unimas #bario #throwback #friends #photography #2002
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. .
.
.  Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ .
.
.
 #seribella #serihariniseriselamanya" - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€
.
.
Whatsapp Farah 017-5945619 .
. .
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. . . . Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ . . . #seribella  #serihariniseriselamanya " - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€ . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump 
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. .
.
.  Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ .
.
.
 #seribella #serihariniseriselamanya" - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€
.
.
Whatsapp Farah 017-5945619 .
. .
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. . . . Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ . . . #seribella  #serihariniseriselamanya " - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€ . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump 
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. .
.
.  Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ .
.
.
 #seribella #serihariniseriselamanya" - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€
.
.
Whatsapp Farah 017-5945619 .
. .
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump
โ€œ "Alhamdulillah sangat tak sangka ramai yg suka dengan @seribella.hq. Agen banyak yang restock order walaupun baru seminggu je Belle release Seri Bella ini. Niat Belle hanyalah nak share product and pemakanan yg Belle amalkan selama ni. So far mmg berkesan sbb kulit belle dari kering now dah jadi normal. Skincare yg betul juga sgt membantu selain pemakanan. Tapi apa yg kita consume tu lagi effective. Semoga kita berseri dihari raya nanti dengan seri bella. InsyaAllah Boleh order di hotline no 0176900845 atau pada agent @seribella.hq. . . . Cuma rm60 je ๐Ÿ˜ . . . #seribella  #serihariniseriselamanya " - @bellealyahya, founder Seri Bella โ€ . . Whatsapp Farah 017-5945619 . . . . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump 
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹kuih kapit abe sayam meleleh auuu auuuโค๏ธ๐Ÿ˜‹
krukk krapp krukk krappp
Landing hari ini d suenamall....kebabomm๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ
Utk yg BORONG
๐Ÿ‘‰๐ŸปReserve hanya utk yg BOOKING BERBBAYAR shj๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
Rm25 xada kacang tabur
Rm30 ade kacang tabur
โ˜Ž๏ธ0139774774
โ˜Ž๏ธ0139774774
โ˜Ž๏ธ0139774774
#sayajual #sayajualmurah #promosi #bazaar #bazaarpaknil #uitm #kuantan #kualalumpur #sabah #sarawak #brunieonlineshopping #kptm#borong#biskutberhantu #promosimurah #kelantan #brunieonlineshopping #brunei #pahang #terengganukite #upm #unimas
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹kuih kapit abe sayam meleleh auuu auuuโค๏ธ๐Ÿ˜‹ krukk krapp krukk krappp Landing hari ini d suenamall....kebabomm๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ Utk yg BORONG ๐Ÿ‘‰๐ŸปReserve hanya utk yg BOOKING BERBBAYAR shj๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป Rm25 xada kacang tabur Rm30 ade kacang tabur โ˜Ž๏ธ0139774774 โ˜Ž๏ธ0139774774 โ˜Ž๏ธ0139774774 #sayajual  #sayajualmurah  #promosi  #bazaar  #bazaarpaknil  #uitm  #kuantan  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #brunieonlineshopping  #kptm #borong #biskutberhantu  #promosimurah  #kelantan  #brunieonlineshopping  #brunei  #pahang  #terengganukite  #upm  #unimas 
which one is your favorite? untuk Nad dua2 my peberet ๐Ÿ˜œ .
.
Nadiah fauzi:
๐Ÿ“ฒ 012-361-2159
๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas
๐ŸŽ Free gift
๐ŸŽ€ TeamFL
๐ŸŽˆ TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #lipsmatte #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream
which one is your favorite? untuk Nad dua2 my peberet ๐Ÿ˜œ . . Nadiah fauzi: ๐Ÿ“ฒ 012-361-2159 ๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas ๐ŸŽ Free gift ๐ŸŽ€ TeamFL ๐ŸŽˆ TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #muamalaysia  #muatutorial  #foundationkorea  #facemistgreentea  #supportlocal  #lipstickmurah  #basicmakeup  #brushmurahmalaysia  #brushmurah  #kingcoco  #asyallie  #lipsmatte  #bccreambydyana  #unimas  #uia  #sungaibuloh  #concelearmalaysia  #concelearmurah  #lipstickmatte  #lipstickmurahmalaysia  #lipscream 
@Regrann from @clarissatvfans -  Quiere sabe como @clarissamolinaofficial  tiene ese color tan bello de piel entra a la pรกgina de @tvynovelas_usa  Donde ella compartiรณ todos su secreto de como tener un color de piel perfecta ๐Ÿ’†๐Ÿฝ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘™ para este #verano2017 . #neutrogena #clarissausaneutrogena #cocacola #shareacoke #shareacokeconclarissa #tvynovelasusa #tvynovelas #tvynovelasmagazine #univision #unimas #pj2017 #premiojuventud #cocacola #shareacoke #shareacokeconclarissa
@Regrann from @clarissatvfans - Quiere sabe como @clarissamolinaofficial tiene ese color tan bello de piel entra a la pรกgina de @tvynovelas_usa Donde ella compartiรณ todos su secreto de como tener un color de piel perfecta ๐Ÿ’†๐Ÿฝ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘™ para este #verano2017  . #neutrogena  #clarissausaneutrogena  #cocacola  #shareacoke  #shareacokeconclarissa  #tvynovelasusa  #tvynovelas  #tvynovelasmagazine  #univision  #unimas  #pj2017  #premiojuventud  #cocacola  #shareacoke  #shareacokeconclarissa 
"Meow 2"
.
Available for model :
Apple โ€ข Asus โ€ข HTC โ€ข Huawei โ€ข Lenovo โ€ข LG โ€ข Oppo โ€ข Samsung โ€ข Sony โ€ข Vivo โ€ข Xiaomi
.
โœ… Use your own design/ our design
โœ… Backprint ONLY
โœ… Plastic case/ Rubber case
.
๐Ÿ’ต RM25/ RM30 exc postage
๐Ÿš› +RM5 SM/ +RM10 SS
.
Kindly whatsapp us at 01131322306 or just CLICK THE LINK AT OUR BIO to place your order.
.
#customecase #casingphone #casingphonemurah #customizingcase #customemadecase #lokalah #bazaarpaknil #vscomalaysia #igersmalaya #customecasemalaysia #sayajual #sayajualmurah #customecasemurah #agent #dropship #psas #upsi #unimas #unikl #uitm #usas #um #uum #uia #upm
"Meow 2" . Available for model : Apple โ€ข Asus โ€ข HTC โ€ข Huawei โ€ข Lenovo โ€ข LG โ€ข Oppo โ€ข Samsung โ€ข Sony โ€ข Vivo โ€ข Xiaomi . โœ… Use your own design/ our design โœ… Backprint ONLY โœ… Plastic case/ Rubber case . ๐Ÿ’ต RM25/ RM30 exc postage ๐Ÿš› +RM5 SM/ +RM10 SS . Kindly whatsapp us at 01131322306 or just CLICK THE LINK AT OUR BIO to place your order. . #customecase  #casingphone  #casingphonemurah  #customizingcase  #customemadecase  #lokalah  #bazaarpaknil  #vscomalaysia  #igersmalaya  #customecasemalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #customecasemurah  #agent  #dropship  #psas  #upsi  #unimas  #unikl  #uitm  #usas  #um  #uum  #uia  #upm 
HAI ๐Ÿ˜˜โ—Anda FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIRโ“Aishah boleh BANTU andaโ—
.
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“
.
โฉ Berminatโ“DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume
.
.
๐ŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK ๐ŸŒ•
.
๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
๐Ÿ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online
.
๐Ÿ†“ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Kelantan #Guamusang #Kualakrai #Jeli #Tanahmerah #Machang #Pasirputeh  #Pasirmas #Kotabharu #Rantaupanjang #Wakafcheyeh #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Ptpl #Unikl
HAI ๐Ÿ˜˜โ—Anda FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIRโ“Aishah boleh BANTU andaโ— . Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“ . โฉ Berminatโ“DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume  . . ๐ŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK ๐ŸŒ• . ๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ๐Ÿ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online . ๐Ÿ†“ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Kelantan  #Guamusang  #Kualakrai  #Jeli  #Tanahmerah  #Machang  #Pasirputeh  #Pasirmas  #Kotabharu  #Rantaupanjang  #Wakafcheyeh  #Uia  #Uum  #Ukm  #Upm  #Uitm  #Usm  #Unimap  #Iukl  #Uniten  #Mmu  #Umk  #Um  #Unimas  #Unimap  #Unisza  #Uthm  #Msu  #Ptpl  #Unikl 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
La Densimetria es un estudio รณseo para el despistaje de la osteoporosis y la osteopenia que generalmente se realizan las mujeres mayores de 40 aรฑos. Pero tambiรฉn estรก indicado para pacientes oncologicos para evaluar el efecto del tratamiento en la estructura รณsea. Tambiรฉn los hombres se realizan este examen previo a una cirugรญa de columna.
#densetriaosea #estudio #examanes #unimas #unimasvalencia #clinicalaviรฑa #salud #health #venezuela #igers #igersvenezuela
La Densimetria es un estudio รณseo para el despistaje de la osteoporosis y la osteopenia que generalmente se realizan las mujeres mayores de 40 aรฑos. Pero tambiรฉn estรก indicado para pacientes oncologicos para evaluar el efecto del tratamiento en la estructura รณsea. Tambiรฉn los hombres se realizan este examen previo a una cirugรญa de columna. #densetriaosea  #estudio  #examanes  #unimas  #unimasvalencia  #clinicalaviรฑa  #salud  #health  #venezuela  #igers  #igersvenezuela 
#Repost @damarisdiaztv (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Celebrating another episode of @viernesymas ๐ŸŽ‰#wrapdance #viernesymas #unimas
Quiere sabe como @clarissamolinaofficial  tiene ese color tan bello de piel entra a la pรกgina de @tvynovelas_usa  Donde ella compartiรณ todos su secreto de como tener un color de piel perfecta ๐Ÿ’†๐Ÿฝ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘™ para este #verano2017 . #neutrogena #clarissausaneutrogena #cocacola #shareacoke #shareacokeconclarissa #tvynovelasusa #tvynovelas #tvynovelasmagazine #univision #unimas #pj2017 #premiojuventud #cocacola #shareacoke #shareacokeconclarissa
Quiere sabe como @clarissamolinaofficial tiene ese color tan bello de piel entra a la pรกgina de @tvynovelas_usa Donde ella compartiรณ todos su secreto de como tener un color de piel perfecta ๐Ÿ’†๐Ÿฝ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘™ para este #verano2017  . #neutrogena  #clarissausaneutrogena  #cocacola  #shareacoke  #shareacokeconclarissa  #tvynovelasusa  #tvynovelas  #tvynovelasmagazine  #univision  #unimas  #pj2017  #premiojuventud  #cocacola  #shareacoke  #shareacokeconclarissa 
@Regrann from @clarissatvfans -  #claryfrasedeldiaโ–ถ๏ธ Quienes dejan huellas trascienden, quienes marcan corazones se vuelven inolvidables, quienes nunca te abandonan, ยกson INSUSTITUIBLES! 
#nationalsunglassesday  @clarissamolinaofficial @elgordoylaflaca #clarissamolina #pjmasksparty #premiosheat2017 #clarissausaneutrogena #costaeste #ClaryLook #shareacokeconclarissa #shareacoke #cocacola #optimumlatino #elgordoylaflaca #elgordoylaflacadigital #eltiempodediosesperfecto #univision #unimas
@Regrann from @clarissatvfans - #claryfrasedeldia โ–ถ๏ธ Quienes dejan huellas trascienden, quienes marcan corazones se vuelven inolvidables, quienes nunca te abandonan, ยกson INSUSTITUIBLES! #nationalsunglassesday  @clarissamolinaofficial @elgordoylaflaca #clarissamolina  #pjmasksparty  #premiosheat2017  #clarissausaneutrogena  #costaeste  #ClaryLook  #shareacokeconclarissa  #shareacoke  #cocacola  #optimumlatino  #elgordoylaflaca  #elgordoylaflacadigital  #eltiempodediosesperfecto  #univision  #unimas 
don't worry gegirls cantik sekalian, kita ada dua tone, beige dan natural tauuu. korang boleh pilih which code to use based on your skin tone ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nadiah fauzi:
๐Ÿ“ฒ 012-361-2159
๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas
๐ŸŽ Free gift
๐ŸŽ€ TeamFL
๐ŸŽˆ TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #mua #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #bazarpaknilmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #produklocalbebaskimia #foundation #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah
don't worry gegirls cantik sekalian, kita ada dua tone, beige dan natural tauuu. korang boleh pilih which code to use based on your skin tone ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Nadiah fauzi: ๐Ÿ“ฒ 012-361-2159 ๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas ๐ŸŽ Free gift ๐ŸŽ€ TeamFL ๐ŸŽˆ TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #muamalaysia  #mua  #muatutorial  #foundationkorea  #facemistgreentea  #supportlocal  #bazarpaknilmurah  #basicmakeup  #brushmurahmalaysia  #brushmurah  #kingcoco  #asyallie  #produklocalbebaskimia  #foundation  #bccreambydyana  #unimas  #uia  #sungaibuloh  #concelearmalaysia  #concelearmurah 
#claryfrasedeldiaโ–ถ๏ธ Quienes dejan huellas trascienden, quienes marcan corazones se vuelven inolvidables, quienes nunca te abandonan, ยกson INSUSTITUIBLES! 
#nationalsunglassesday  @clarissamolinaofficial @elgordoylaflaca #clarissamolina #pjmasksparty #premiosheat2017 #clarissausaneutrogena #costaeste #ClaryLook #shareacokeconclarissa #shareacoke #cocacola #optimumlatino #elgordoylaflaca #elgordoylaflacadigital #eltiempodediosesperfecto #univision #unimas
#claryfrasedeldia โ–ถ๏ธ Quienes dejan huellas trascienden, quienes marcan corazones se vuelven inolvidables, quienes nunca te abandonan, ยกson INSUSTITUIBLES! #nationalsunglassesday  @clarissamolinaofficial @elgordoylaflaca #clarissamolina  #pjmasksparty  #premiosheat2017  #clarissausaneutrogena  #costaeste  #ClaryLook  #shareacokeconclarissa  #shareacoke  #cocacola  #optimumlatino  #elgordoylaflaca  #elgordoylaflacadigital  #eltiempodediosesperfecto  #univision  #unimas 
#BiancaMarroquin ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝcon nosotros en @viernesymas este viernes por #unimas a las 5pm ๐ŸŽฌ๐ŸŽฅ #viernesymas #broadwayintheboros #broadway #chicago
endup with formal pose.. why formal?? tadik bukan main rancak tetak. hahaha thank you for coming beloved student โค๏ธ๐Ÿ˜˜fatin, dorina and fatin's fren.. hahahah .. dari jaoh dreb ya.. kelak jumpa lagi .. all the best ๐Ÿ˜˜ fr yr intern #miri #selamathariraya #maafzahirdanbatin #visiting #exstudent #unimas #asaspenampilandiri
Dari hati ke hati๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
 Senyumku 
bermkna. hai smua๐Ÿ˜Šmcm mana raya ke-3.siapa area #melaka ? Nak sis raya rumah. Dm tepi . . .Bleh sis share skit tntg investment yg sis buat.nak bgtau sis masih layak dpat duit raya tau ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ sbb sis stdnt lg. So ! Sapa nak sis jadi kwn awk ke, bkal menantu mak awk ke? Bkal ibu tiri awk ke ? Eh ei๐Ÿ™Šyg ni gurau. Tpi maybe bkal nenek awk ke. Ha ! Boleh ajak eh dtang gumah.
.
Goodnite. Save numberni. If nak invest k ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah)
๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah)
๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah)
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm
Dari hati ke hati๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Senyumku bermkna. hai smua๐Ÿ˜Šmcm mana raya ke-3.siapa area #melaka  ? Nak sis raya rumah. Dm tepi . . .Bleh sis share skit tntg investment yg sis buat.nak bgtau sis masih layak dpat duit raya tau ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ sbb sis stdnt lg. So ! Sapa nak sis jadi kwn awk ke, bkal menantu mak awk ke? Bkal ibu tiri awk ke ? Eh ei๐Ÿ™Šyg ni gurau. Tpi maybe bkal nenek awk ke. Ha ! Boleh ajak eh dtang gumah. . Goodnite. Save numberni. If nak invest k ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah) ๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah) ๐Ÿ“ฒ0149847794(Fatihah) . #grandmillionaireclub  #furious360  #Gmc  #bfroyalmodel2018 #RealInvestment #Salamsyawal #riangriaraya  #fatihahLifeStyle #love #FatihahNextMillionaire  #UiTM  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #unimap  #unisza  #umk  #uniten  #ump  #utem  #unimas  #umt  #ums #upsi #unisza  #kptm #utm #unitar #uthm 
GOOD NEWS ๐Ÿ“ข
.
.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ๐Ÿ’•
.
.
Finally we're back ๐Ÿ˜† 
Dah open order tau, ramai whatsapp admin tanya bila open order ๐Ÿ™ˆ sian awak semua. .
.
Ha apa tunggu lagi? Jom print out gambar raya korang dengan kami ๐Ÿค™๐Ÿป Admin pun tak sabar nak tgk team raya mana yang sama dengan team raya admin tahun ni ๐Ÿฆ‹ .
.
#student #uitm #um #unimap #unisel #upm #unimas #uthm #usm #usim #unikl #woodenclips #woodenclipsmurah #woodenclipsmalaysia #bandinghargakami #polaroid #polaroidcamera #polaroidmurah #Polaroidpicture #polaroidshop #customepolaroid #inspiredpolaroid #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #bandingharga #printingservicemalaysia #familyprojectzfeedback #familyprojectzberaya
GOOD NEWS ๐Ÿ“ข . . Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ๐Ÿ’• . . Finally we're back ๐Ÿ˜† Dah open order tau, ramai whatsapp admin tanya bila open order ๐Ÿ™ˆ sian awak semua. . . Ha apa tunggu lagi? Jom print out gambar raya korang dengan kami ๐Ÿค™๐Ÿป Admin pun tak sabar nak tgk team raya mana yang sama dengan team raya admin tahun ni ๐Ÿฆ‹ . . #student  #uitm  #um  #unimap  #unisel  #upm  #unimas  #uthm  #usm  #usim  #unikl  #woodenclips  #woodenclipsmurah  #woodenclipsmalaysia  #bandinghargakami  #polaroid  #polaroidcamera  #polaroidmurah  #Polaroidpicture  #polaroidshop  #customepolaroid  #inspiredpolaroid  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmurahmalaysia  #bandingharga  #printingservicemalaysia  #familyprojectzfeedback  #familyprojectzberaya 
serious gojesnya awaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ pandai betul make up. tengoklah dia guna apa awaaaaaa .
.
Nadiah fauzi:
๐Ÿ“ฒ 012-361-2159
๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas
๐ŸŽ Free gift
๐ŸŽ€ TeamFL
๐ŸŽˆ TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #lipsmatte #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream
serious gojesnya awaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ pandai betul make up. tengoklah dia guna apa awaaaaaa . . Nadiah fauzi: ๐Ÿ“ฒ 012-361-2159 ๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas ๐ŸŽ Free gift ๐ŸŽ€ TeamFL ๐ŸŽˆ TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #muamalaysia  #muatutorial  #foundationkorea  #facemistgreentea  #supportlocal  #lipstickmurah  #basicmakeup  #brushmurahmalaysia  #brushmurah  #kingcoco  #asyallie  #lipsmatte  #bccreambydyana  #unimas  #uia  #sungaibuloh  #concelearmalaysia  #concelearmurah  #lipstickmatte  #lipstickmurahmalaysia  #lipscream 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
OBLONG SHAWL .
.
๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai  RM 100exc postage
.
๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS
.
๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m
.
๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam
.
.
Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlmalaysiamurah #dywanzspatches #funpatches #patchescomel #patchesshawl
#patches #patchesshawlmalaysia
#patchesmurah2 #shawlpatches #shawlpatches  #patchesborong #uitm #utm #uia #uum #usm #unimas #ums #umt #ump #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches #dywanzspatches #dywanzscollection  #dywanzsshawls #oblongshawl #muslimah #dywanzscollection #dywanzs
OBLONG SHAWL . . ๐ŸŒธ Price : PROMOSI 4 helai RM 100exc postage . ๐ŸŒธ Postage : Rm8SM, Rm12SS . ๐ŸŒธ Measurement : 2m ร— 0.75m . ๐ŸŒธ Jahitan Baby Seam . . Berminat?? DM/Whatsapp 0197151621 . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlmalaysiamurah  #dywanzspatches  #funpatches  #patchescomel  #patchesshawl  #patches  #patchesshawlmalaysia  #patchesmurah2  #shawlpatches  #shawlpatches  #patchesborong  #uitm  #utm  #uia  #uum  #usm  #unimas  #ums  #umt  #ump  #bazarpaknil  #dywanzsshawlpatches  #dywanzspatches  #dywanzscollection  #dywanzsshawls  #oblongshawl  #muslimah  #dywanzscollection  #dywanzs 
tenciuuu gojes sudi share video dengan sis. terharus gilos cuolssss. ๐Ÿ’‹ ploles glowing mowing on the spot ๐Ÿ˜ sis terharu sangat tauuuuu! .
.
#dyxyfeedbackbynaddo .
.
Nadiah fauzi:
๐Ÿ“ฒ 012-361-2159
๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas
๐ŸŽ Free gift
๐ŸŽ€ TeamFL
๐ŸŽˆ TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #kingcoco #asyallie #lipsmatte #bccreambydyana #unimas #uia #sungaibuloh #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #lipscream
tenciuuu gojes sudi share video dengan sis. terharus gilos cuolssss. ๐Ÿ’‹ ploles glowing mowing on the spot ๐Ÿ˜ sis terharu sangat tauuuuu! . . #dyxyfeedbackbynaddo  . . Nadiah fauzi: ๐Ÿ“ฒ 012-361-2159 ๐ŸŒธ cod sungai buloh/unimas ๐ŸŽ Free gift ๐ŸŽ€ TeamFL ๐ŸŽˆ TeamNaddy . . #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #muamalaysia  #muatutorial  #foundationkorea  #facemistgreentea  #supportlocal  #lipstickmurah  #basicmakeup  #brushmurahmalaysia  #brushmurah  #kingcoco  #asyallie  #lipsmatte  #bccreambydyana  #unimas  #uia  #sungaibuloh  #concelearmalaysia  #concelearmurah  #lipstickmatte  #lipstickmurahmalaysia  #lipscream 
#quoteoftheday

Happy Eid al-Fitr to all
#UNIMASEDGE fellows student and advisor's.

Apologies to the late wishes but
better late then never .
.
.
#minimalist 
#minimalistic 
#minimalism
#igersmalaysia 
#igers
#unimas
#VSCOcam 
#VSCO
#ikutcarakita 
#mygenggua
#snapseed
Tahniah Mija n pasangan.. #tilljannah

#Batch07 #Airforce #unimas #teamsingle #harapjodohcepatdatang๐Ÿ˜œ
JUTAWAN MUDA??
.
.
.
Anda ada pilihan untuk hidup seperti biasa,berusaha seperti biasa dan kerja seumur hidup anda atau berusaha keras selama 3-5 tahun dan alami kehidupan yg orang lain tak dapat.TIME FREEDOM DAN MONEY FREEDOM.
.
Sis pilih yg kedua,usaha beberapa tahun dan alami kehidupan yg orang lain tak dapat โœŒ๐ŸปInsyaallah,doakan sis berjaya ye semua ๐Ÿ˜Ž
.
Yg nak join venture bersama #businessacademy360 boleh terus pm sis.Yang tak minat dan nak hidup mcm biasa sahaja tk perlu pm.
. 
Nurul Uluwiyah
017 3328925 whatsapp. .  #businessacademy360  #unimas #travellogue  #tekniksemakphone  #coaching #investment #ba360crown #ba360emerald #ba360granite #ba360amethyst #newmodule #berniagadarirumah #RM60k #lunisyoungmillionaire
JUTAWAN MUDA?? . . . Anda ada pilihan untuk hidup seperti biasa,berusaha seperti biasa dan kerja seumur hidup anda atau berusaha keras selama 3-5 tahun dan alami kehidupan yg orang lain tak dapat.TIME FREEDOM DAN MONEY FREEDOM. . Sis pilih yg kedua,usaha beberapa tahun dan alami kehidupan yg orang lain tak dapat โœŒ๐ŸปInsyaallah,doakan sis berjaya ye semua ๐Ÿ˜Ž . Yg nak join venture bersama #businessacademy360  boleh terus pm sis.Yang tak minat dan nak hidup mcm biasa sahaja tk perlu pm. . Nurul Uluwiyah 017 3328925 whatsapp. . #businessacademy360  #unimas  #travellogue  #tekniksemakphone  #coaching  #investment  #ba360crown  #ba360emerald  #ba360granite  #ba360amethyst  #newmodule  #berniagadarirumah  #RM60k  #lunisyoungmillionaire 
MALU KE?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
kadang kadang kita hidup ni suka ikut cakap orang, orang cakap tu....cakap ni....kita ikut je ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ sampai bila kita nak hidup atas pandangan orang lain? ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
.
.
sama jugak bila berniaga, orang kata "kau takleh buat bisnes ni."."kau pemalu boleh ke????". "boleh ke kau berjaya dalam bisnes ni?" dan baaaaanyak lagi pandangan orang yang cuba nak halang apa yang kita buat ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… .
.
konklusinya, cuba hidup jangan berlandaskan pandangan orang lain ๐Ÿ˜Š sebab walau apa pun yang kita buat, diri sendiri yang akan terkesan. Kita nak berjaya, kita sendiri yang kena usaha ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช bukan orang lain ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
.
for business;
Lukman
013.917.2913

#lukmanyouthmillionaire #lukmanyoungentreprenuer #lukmantravelog #melaka #selangor #verve #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #uitm #ukm #upm #usm #usim #unimas #uthm #utm #utem #unimap #unikl #uniten #bangkok #manila #singapore #brunei #jakarta#NEWPAYOUT #NEWPLATFORM #NEWPRODUCT
MALU KE?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . . kadang kadang kita hidup ni suka ikut cakap orang, orang cakap tu....cakap ni....kita ikut je ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ sampai bila kita nak hidup atas pandangan orang lain? ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” . . sama jugak bila berniaga, orang kata "kau takleh buat bisnes ni."."kau pemalu boleh ke????". "boleh ke kau berjaya dalam bisnes ni?" dan baaaaanyak lagi pandangan orang yang cuba nak halang apa yang kita buat ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . . konklusinya, cuba hidup jangan berlandaskan pandangan orang lain ๐Ÿ˜Š sebab walau apa pun yang kita buat, diri sendiri yang akan terkesan. Kita nak berjaya, kita sendiri yang kena usaha ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช bukan orang lain ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . for business; Lukman 013.917.2913 #lukmanyouthmillionaire  #lukmanyoungentreprenuer  #lukmantravelog  #melaka  #selangor  #verve  #verveinstituteofentrepreneurship  #businessacademy360  #uitm  #ukm  #upm  #usm  #usim  #unimas  #uthm  #utm  #utem  #unimap  #unikl  #uniten  #bangkok  #manila  #singapore  #brunei  #jakarta #NEWPAYOUT  #NEWPLATFORM  #NEWPRODUCT 
Cerianya saya bila awk ada dgn saya ๐Ÿ’•
#Mr.A 
Thanks ada untuk saya.

Ini cerita raya kedua. Apa cerita raya ke-3 ? Tekan scra double click pada gmbr ini. Saya akan upload untk raya ke-3๐Ÿ‘apa crita raya anda?
.
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm
Cerianya saya bila awk ada dgn saya ๐Ÿ’• #Mr .A Thanks ada untuk saya. Ini cerita raya kedua. Apa cerita raya ke-3 ? Tekan scra double click pada gmbr ini. Saya akan upload untk raya ke-3๐Ÿ‘apa crita raya anda? . . #grandmillionaireclub  #furious360  #Gmc  #bfroyalmodel2018 #RealInvestment #Salamsyawal #riangriaraya  #fatihahLifeStyle #love #FatihahNextMillionaire  #UiTM  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #unimap  #unisza  #umk  #uniten  #ump  #utem  #unimas  #umt  #ums #upsi #unisza  #kptm #utm #unitar #uthm 
RAYA-RAYA HANDPHONE MESTI KENA SELALU ADA BATERI UNTUK UPDATE GAMBAR RAYA

Pineng Power Bank
PN983s

Include:
-Powerbank
-Free Pineng Usb
-Box
-User Manual
-Free PINENG Pouch
-1 YEAR WARRANTY by PINENG

10000 mAh
3 kali lebih charge bagi phone biasa

Input: 5V/1A
Output 1: 5V/1A
Output 2: 5V/2.1A

Original 100%
Jangan beli yang tak ori!
Bahaya!โ˜บ 1 Year Manufacturing Defect Warranty

WHATSAPP izz di link bio ig Ni tq

#bollokstore #bolloksneakers  #uitm #kpmim #kpm #kolej #upm #ukm #unimas #poli #palam #shahalam #utp ##uitmpalam #upsi #usim #ump #umt #usm #uum #uiam #mmu #uniten #unisel #uitmpuncakperdana #unikl #unitar  #UTHM
RAYA-RAYA HANDPHONE MESTI KENA SELALU ADA BATERI UNTUK UPDATE GAMBAR RAYA Pineng Power Bank PN983s Include: -Powerbank -Free Pineng Usb -Box -User Manual -Free PINENG Pouch -1 YEAR WARRANTY by PINENG 10000 mAh 3 kali lebih charge bagi phone biasa Input: 5V/1A Output 1: 5V/1A Output 2: 5V/2.1A Original 100% Jangan beli yang tak ori! Bahaya!โ˜บ 1 Year Manufacturing Defect Warranty WHATSAPP izz di link bio ig Ni tq #bollokstore  #bolloksneakers  #uitm  #kpmim  #kpm  #kolej  #upm  #ukm  #unimas  #poli  #palam  #shahalam  #utp  ##uitmpalam  #upsi  #usim  #ump  #umt  #usm  #uum  #uiam  #mmu  #uniten  #unisel  #uitmpuncakperdana  #unikl  #unitar  #UTHM 
JAM TANGAN untuk LADIES

comel , kecil, mudah dipakai, warna yang cute

PASTI SEGAK PEMAKAINYA

ARTH MY:
๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
ARTH MODEL ARTH 3001
RM139.00
SERIES : 2000 SERIES
BATTERY :JAPAN BATTERY 
ORIGINAL item
# Warranty :6 month (with Warranty card) (Defected, movement & water resistance problem) ๐Ÿšš Penghantaran adalah percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja.
โœ– Sabah &  Sarawak dikenakan charge sebanyak RM17

#jamtanganmalaysia #jamtanganmurahmalaysia #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahharijadiwanita #jamtanganlelaki #pulapol #unisza #unimas #klmu #usm #msu #uitmmachang #lumut #jampuma #futsal #hadiahharijadilelaki #jamtangancasio #jamrolex #emmavengers #aydajebat #lofattah #lofattahlovers #bazar #bazarpaknil
#KAMIJUALORIBUKANCOPYORI
#japanquality
JAM TANGAN untuk LADIES comel , kecil, mudah dipakai, warna yang cute PASTI SEGAK PEMAKAINYA ARTH MY: ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ ARTH MODEL ARTH 3001 RM139.00 SERIES : 2000 SERIES BATTERY :JAPAN BATTERY ORIGINAL item # Warranty :6 month (with Warranty card) (Defected, movement & water resistance problem) ๐Ÿšš Penghantaran adalah percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja. โœ– Sabah & Sarawak dikenakan charge sebanyak RM17 #jamtanganmalaysia  #jamtanganmurahmalaysia  #hantarankahwin  #hadiahharijadi  #hadiahharijadiwanita  #jamtanganlelaki  #pulapol  #unisza  #unimas  #klmu  #usm  #msu  #uitmmachang  #lumut  #jampuma  #futsal  #hadiahharijadilelaki  #jamtangancasio  #jamrolex  #emmavengers  #aydajebat  #lofattah  #lofattahlovers  #bazar  #bazarpaknil  #KAMIJUALORIBUKANCOPYORI  #japanquality 
ARTH MY:
๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
ARTH MODEL ARTH3002
RM139.00
SERIES : 2000 SERIES
BATTERY :JAPAN BATTERY 
ORIGINAL item
# Warranty :6 month (with Warranty card) (Defected, movement & water resistance problem) ๐Ÿšš Penghantaran adalah percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja.
โœ– Sabah &  Sarawak dikenakan charge sebanyak RM17

#jamtanganmalaysia #jamtanganmurahmalaysia #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahharijadiwanita #jamtanganlelaki #pulapol #unisza #unimas #klmu #usm #msu #uitmmachang #lumut #jampuma #futsal #hadiahharijadilelaki #jamtangancasio #jamrolex #emmavengers #aydajebat #lofattah #lofattahlovers #bazar #bazarpaknil
ARTH MY: ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ ARTH MODEL ARTH3002 RM139.00 SERIES : 2000 SERIES BATTERY :JAPAN BATTERY ORIGINAL item # Warranty :6 month (with Warranty card) (Defected, movement & water resistance problem) ๐Ÿšš Penghantaran adalah percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja. โœ– Sabah & Sarawak dikenakan charge sebanyak RM17 #jamtanganmalaysia  #jamtanganmurahmalaysia  #hantarankahwin  #hadiahharijadi  #hadiahharijadiwanita  #jamtanganlelaki  #pulapol  #unisza  #unimas  #klmu  #usm  #msu  #uitmmachang  #lumut  #jampuma  #futsal  #hadiahharijadilelaki  #jamtangancasio  #jamrolex  #emmavengers  #aydajebat  #lofattah  #lofattahlovers  #bazar  #bazarpaknil 
โ€œ INFO SeriBella .
.
๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas .
. ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima .
. ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah .
. ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis .
. ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil .
. ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) .
. ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) .
. ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain .
. ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ .
. .
.
Whatsapp Farah 017-5945619
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump #serihariiniseriselamanya
โ€œ INFO SeriBella . . ๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas . . ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima . . ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah . . ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis . . ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil . . ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) . . ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) . . ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain . . ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump  #serihariiniseriselamanya 
โ€œ INFO SeriBella .
.
๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas .
. ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima .
. ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah .
. ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis .
. ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil .
. ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) .
. ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) .
. ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain .
. ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ .
. .
.
Whatsapp Farah 017-5945619
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump #serihariiniseriselamanya
โ€œ INFO SeriBella . . ๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas . . ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima . . ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah . . ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis . . ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil . . ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) . . ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) . . ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain . . ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump  #serihariiniseriselamanya 
โ€œ INFO SeriBella .
.
๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas .
. ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima .
. ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah .
. ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis .
. ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil .
. ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) .
. ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) .
. ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain .
. ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ .
. .
.
Whatsapp Farah 017-5945619
.
#SeriBella #SeriBellaBeauty
#BellaAmmara #cantik #muda #cantikberseri #kekalawetmuda #kesihatan #kecantikan #tabletkecantikan #produkkecantikan #kekalcantik #vitaminC
#murahmurah #bazaarpaknil #uitm #uum #um #uthm uom #ump #unimas #ukm #utm #ump #serihariiniseriselamanya
โ€œ INFO SeriBella . . ๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas . . ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima . . ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah . . ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis . . ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil . . ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah) . . ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga) . . ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain . . ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. โ€ . . . . Whatsapp Farah 017-5945619 . #SeriBella  #SeriBellaBeauty  #BellaAmmara  #cantik  #muda  #cantikberseri  #kekalawetmuda  #kesihatan  #kecantikan  #tabletkecantikan  #produkkecantikan  #kekalcantik  #vitaminC  #murahmurah  #bazaarpaknil  #uitm  #uum  #um  #uthm  uom #ump  #unimas  #ukm  #utm  #ump  #serihariiniseriselamanya 
Well-groomed, defined eyebrows can make your face look years younger. Brush brows gently and tweeze along the natural brow lines. Here is how to use a pencil as a guide to create flattering arches. Swipe left for more photos. - #marykay #marykaykuching #marykaybintulu #marykaymiri #marykaymy #marykaymakeup #makeupmalaysia #makeuptips #unimas #uitmsamarahan #kuching #bintulu #kamekjual
HAI ๐Ÿ˜˜โ—Anda FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIRโ“Aishah boleh BANTU andaโ—
.
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“
.
โฉ Berminatโ“DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume
.
.
๐ŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK ๐ŸŒ•
.
๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
๐Ÿ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online
.
๐Ÿ†“ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Penang #Pulaupinang #Bukitbendera #Komtar #Lineclear #Padangkota #Igersmy #Vcsomy #Supportlokal #Supportlokalah #Tempatanfest #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Msu #Ptpl #Unikl #Unisel
HAI ๐Ÿ˜˜โ—Anda FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIRโ“Aishah boleh BANTU andaโ— . Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“ . โฉ Berminatโ“DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume  . . ๐ŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK ๐ŸŒ• . ๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ๐Ÿ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ๐Ÿ†“ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ๐Ÿ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online . ๐Ÿ†“ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Penang  #Pulaupinang  #Bukitbendera  #Komtar  #Lineclear  #Padangkota  #Igersmy  #Vcsomy  #Supportlokal  #Supportlokalah  #Tempatanfest  #Uia  #Uum  #Ukm  #Upm  #Uitm  #Usm  #Unimap  #Iukl  #Uniten  #Mmu  #Umk  #Um  #Unimas  #Unimap  #Msu  #Ptpl  #Unikl  #Unisel 
#Repost @damarisdiaztv (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Despuรฉs de admirarlo por tantรญsimos aรฑos y disfrutar de cada uno de sus personajes, hoy tuve el honor de conocer a #FranciscoGatorno durante una entrevista exclusiva para @viernesymas ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ#viernesymas  #unimas
#Repost  @damarisdiaztv (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Despuรฉs de admirarlo por tantรญsimos aรฑos y disfrutar de cada uno de sus personajes, hoy tuve el honor de conocer a #FranciscoGatorno  durante una entrevista exclusiva para @viernesymas ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ#viernesymas  #unimas 
Despuรฉs de admirarlo por tantรญsimos aรฑos y disfrutar de cada uno de sus personajes, hoy tuve el honor de conocer a #FranciscoGatorno durante una entrevista exclusiva para @viernesymas ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ #unimas
Despuรฉs de admirarlo por tantรญsimos aรฑos y disfrutar de cada uno de sus personajes, hoy tuve el honor de conocer a #FranciscoGatorno  durante una entrevista exclusiva para @viernesymas ๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ #unimas